Bijgewerkt: 23 juli 2024

iPad workshop voor beginners en Humor in Bibliotheek Amstelland

Nieuws -> Informatief

Bron: Bibliotheek Amstelland
13-01-2017

In de succesvolle reeks iPad café’s staat voor donderdag 20 januari 2017 het iPad café voor beginners op de agenda. Blij met uw iPad maar ziet u door de vele mogelijkheden in de appelboomgaard het bos niet meer? Dan is dit hét café voor u. Ruth en Eveline, medewerkers van de bibliotheek, zitten boordevol tips en handige oefeningen en geven hun kennis graag aan u door. U krijgt rustig uitleg en er is tijd voor al uw vragen. Ze laten u pas gaan als u verder kan.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2016)

In de succesvolle reeks iPad café’s staat voor donderdag 20 januari 2017 het iPad café voor beginners op de agenda


Het iPad café start om 11.00 uur en duurt tot 12.30 uur. Deelname kost € 8,-. Bibliotheekpashouders betalen € 6,-. De prijzen zijn inclusief een drankje. Kaarten zijn te koop in een van de Amstelland bibliotheken of op de website van de bibliotheek www.debibliotheekamstelland.nl onder Agenda-kaartverkoop.

Poëziecafé Humor in Bibliotheek Amstelland

Humor. Wie kent het niet? Maar hoe zit dat in de poëzie? Dat was toch meestal serieus, lekker klagerig of verheven? Hoort humor daar thuis? Humor is deze keer het thema van het maandelijks poëziecafé dat de Bibliotheek Amstelland samen met boekhandel Libris Venstra organiseert. Lezers, schrijvers, luisteraars: verenigt u!

Tijdens het poëziecafé kunt u een eigen gedicht voordragen of werk van iemand anders. Alleen luisteren kan natuurlijk ook. Vanavond is het thema Humor en is gelijk het thema van de Poëzieweek en de Gedichtendag op 26 januari 2017, waarmee de jaarlijkse Poëzieweek van start zal gaan.

Met het thema humor in de Poëzieweek 2017 komt er aandacht voor gedichten die op de lachspieren werken, uit hilariteit, herkenbaarheid of uit ironie. Met de jaarlijkse Gedichtendag op de laatste donderdag van januari, gaat traditiegetrouw ook de Poëzieweek van start (26 jan-1 feb).

Laat u vanavond verrassen en inspireer elkaar op deze avond vol poëzie, nieuwsgierigen en... humor. Aanmelden graag, lachen is niet verplicht. Poëzie café – Humor, donderdag 26 januari 2017 van 19.30 tot 21.00 uur in Venstra Café, Stadsplein Amstelveen. Toegang gratis – deelnemers aanmelden via info@debibliotheekamstelland.nl  o.v.v. Poëzie café.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.