Bijgewerkt: 2 december 2021

Zomerworkshops tekenen voor kinderen in de bibliotheek

Nieuws -> Informatief

Bron: Bibliotheek Amstelland
01-08-2014

Aalsmeer/Uithoorn - Ben je een beetje creatief en zoek je nog iets leuks om te doen in de zomervakantie? Wat dacht je van een workshop gegeven door striptekenaar Irene Mulder, tekenaar voor Kidsweek. Je kan kiezen uit twee workshops voor kinderen in de leeftijd van 8 t/m 13 jaar. Op 7 augustus 2014 is dat de workshop Teken je eigen 3D letters en op 14 augustus Ontwerp je eigen dier.

Letters kun je op allerlei manieren afbeelden: stoer, stevig, schattig, of juist blubberig. In deze workshop leer je 3D-letters maken. Hoe je ze kunt vervormen naar echte graffitiletters, of naar schattige doodle-letters. Ook leer je kleuren bewerken en hoe je highlights en schaduwen op de juiste plek zet. Deze workshop is in bibliotheek Uithoorn op donderdag 7 augustus 2014 van 10.00 tot 12.00 uur.

Foto Amstelveen
(Bron Amstelveenweb.com - 2014)

Ben je een beetje creatief en zoek je nog iets leuks om te doen in de zomervakantie? Wat dacht je van een workshop gegeven door striptekenaar Irene Mulder, tekenaar voor Kidsweek


Donald Duck, Kikker en Nemo: het zijn allemaal dieren, geplaatst in een verhaal, waar ze de gekste avonturen beleven. In deze workshop leer je, hoe je dieren moet tekenen. Waar moet je op letten als je een slurf, afgrijselijke tanden, of schattige ogen tekent? Vervolgens maak je er een mooi stripboekje van met een zelfverzonnen verhaal. Deze workshop is in bibliotheek Aalsmeer op donderdag 14 augustus 2014 van 10.00 tot 12.00 uur.

Voor beide workshops geldt, dat er een beperkt aantal plaatsen is en vol is vol. De deelnameprijs is € 6,50. Pashouders betalen € 5,50 en in de voorverkoop gaat van deze bedragen nog eens een euro af. Kaarten zijn online te koop via www.debibliotheekamstelland.nl, of in een van de Amstelland bibliotheken.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS