Bijgewerkt: 2 maart 2024

Ziekenhuis Amstelland zoekt deelnemers digitaal panel

Nieuws -> Informatief

Bron: Ziekenhuis Amstelland
31-01-2011

De cliëntenraad van Ziekenhuis Amstelland is op zoek naar deelnemers aan een digitaal panel. Het panel wordt regelmatig gevraagd per e-mail antwoord te geven op algemene vragen over het ziekenhuis.

Dit kunnen bijvoorbeeld vragen zijn over bewegwijzering in het ziekenhuis, parkeertarieven of bezoektijden. Patiënten of bezoekers die recent nog in aanraking zijn geweest met het ziekenhuis, en in het bezit zijn van een e-mailadres, kunnen deelnemen aan het digitale panel. Zij kunnen hun interesse tonen door een e-mail te sturen naar digipanel@zha.nl.

Cliëntenraad Ziekenhuis Amstelland

Ziekenhuis Amstelland biedt medische zorg en dienstverlening van hoge kwaliteit. Om deze goed te laten aansluiten bij de wensen en behoeften van cliënten heeft het ziekenhuis een cliëntenraad.

De cliëntenraad beslist mee over alle wezenlijke veranderingen in het ziekenhuis. Dat kan gaan over de dienstverlening, het zorgaanbod, ingrijpende verbouwingen of samenwerking met andere instellingen. Ook kan de cliëntenraad op eigen initiatief voorstellen aandragen die vanuit het belang van de cliënt de zorg of de dienstverlening verbeteren.

De cliëntenraad is er om de belangen van alle cliënten van het ziekenhuis te behartigen. Het is dus belangrijk dat de cliëntenraad de wensen en ideeën van de cliënten kent.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.