Bijgewerkt: 5 oktober 2022

Workshopweek in juni 2014 bij SAKB ateliers

Nieuws -> Informatief

Bron: Danielle Faas
31-05-2014

Van 21 juni tot 29 juni 2014 zijn diverse workshops te volgen bij de Stichting Amstelveense Kunstbelangen (SAKB) ateliers. Er is een aanbod variërend van schilderen, grafische technieken, beeldhouwen tot modeltekenen en het maken van sieraden.

Foto Amstelveen
(Foto SAKB - 2014)

Workshop bij de Stichting Amstelveense Kunstbelangen


Ook voor de jeugd zijn er workshops: boetseren, beeldhouwen uit speksteen, kijkdoos maken en Character Design in strip- en Mangastijl. Op onderstaande website vindt u een duidelijker beeld van de vele workshops: http://www.sakb.nl/workshops Adres: Ateliers SAKB Ouderkerkerlaan 15 1185 AB Amstelveen

Foto Amstelveen
(Foto SAKB - 2014)

Workshop bij de Stichting Amstelveense Kunstbelangen


SAKB?

Al sinds 1975 is de Stichting Algemene Kunstbelangen (SAKB) een gedegen centrum voor het opleiden in en beoefenen van de beeldende kunst. Wij bieden docenten met hoogwaardige en eigentijdse kennis de mogelijkheid deze te delen met mensen die graag beeldend bezig zijn. Zo leveren wij een bijdrage aan de culturele ontwikkeling en verrijking van de regio Amstelveen.

Foto Amstelveen
(Foto SAKB - 2014)

Workshop bij de Stichting Amstelveense Kunstbelangen


SAKB Ateliers wil graag het leven van mensen uit de regio Amstelveen met beeldende kunst verrijken. Door een ontmoetingscentrum te zijn, waar professionele docenten lesgeven, kunst, educatie en maatschappelijk engagement in de regio Amstelveen worden in één adem genoemd met SAKB Ateliers. SAKB Ateliers is hét centrum, waar iedereen die geïnteresseerd is in de (beoefening van) beeldende kunst terecht kan en zich thuis voelt. Ook de maatschappelijke organisaties uit de regio voelen zich bij het centrum betrokken.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.