Bijgewerkt: 23 juli 2024

Workshop voor kunstenaars in Kunstuitleen Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Kunstuitleen Amstelveen
17-06-2018

Zondag 24 juni 2018 is een workshop 'Artists & Projects' van Francis Boeske in de Kunstuitleen Amstelveen. Een workshop over de kunst van het ondernemen als kunstenaar, over samenwerking en communicatie tussen galerie, kunstenaars en het publiek. Galeriehouder Francis Boeske op uitnodiging van Amstellandkunst en Platform C een interactieve start een workshop tijdens Goed Beschouwd over o.a. samenwerking en communicatie tussen galerie, kunstenaars en het publiek via o.a. social media en pop-up expo’s in Platform C.

Foto Amstelveen
(Bron Kunstuitleen Amstelveen - 2018)

De flyer van de workshop voor kunstenaars


Een workshop voor kunstenaars die meer willen weten over hoe zij zich kunnen richten op de huidige kunstmarkt. Hiervoor heeft Francis Boeske een workshop speciaal voor deze doelgroep samengesteld, gebaseerd op zakelijke thema’s van het ondernemerschap die verdere begeleiding behoeven vanuit de kunstenaar. De onderwerpen die aanbod zullen komen:

-Tips over netwerken,

-Op welke wijze social media in te zetten (niet technisch maar het beleid),

-Hoe vinden de kunstenaar en de hem/haar passende galerie elkaar?

-Hoe ziet volgens de kunstenaar en de galerie van de toekomst eruit?

-Do’s en don’ts in je portfolio en je website,

-Methodes om je prijzen te berekenen, rekening houdend met locatie en publiek,

-Tips hoe je je het beste kunt presenteren/aanbieden bij een galerie.

Dit zijn enkele voorbeelden van onderwerpen, maar er zijn ook voldoende mogelijkheden tijdens de workshop om zelf vragen te stellen. Workshop vindt plaats op zondag 24 juni 2018 van 14.00 – 17.00 uur bij Platform C | Kunstuitleen Amstelveen, Stadsplein 99. Deelname: € 25,- incl. snack & drankje. Aanmelden kan tot en met 20 juni via exposities@kunstuitleenamstelveen.nl  of via 020-6452333. Graag vooraf betalen! Meld je gauw aan i.v.m. beperkt aantal plaatsen en laat je inspireren door Francis!Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.