Bijgewerkt: 26 september 2022

Workshop thriller schrijven in Uithoorn

Nieuws -> Informatief

Bron: Bibliotheek Amstelland
18-05-2017

Tijdens de Spannende Boeken weken van 9 juni tot 25 juni 2017 komen er weer aan en de Bibliotheek Amstelland heeft speciaal hiervoor een bloedstollende workshop Thriller schrijven in petto. Niemand minder dan scenarioschrijfster Hetty Kleinloog laat deelnemers in de huid van een moordenaar kruipen of van een detective. De begrippen ‘red herring’ of ‘tikkende klok’ hebben na deze workshop geen geheimen meer voor je. Onderwerpen als spanning opbouwen en overtuigende personages met geloofwaardige motieven creëren staan ook op de agenda. Durf je het aan en word jij een van de gelukkige deelnemers aan deze exclusieve workshop?

Foto Amstelveen
(Bron Amstelveenweb.com - 2017)

De Workshop Thriller schrijven door Hetty Kleinloog is op donderdag 8 juni 2017 van 19.30 uur tot 22.00 uur in bibliotheek Uithoorn


Verzamel je moed bij elkaar en schrijf je in. Bedenk, dat als je niet bij de workshop aanwezig bent, je geen alibi hebt voor die avond. Als je de smaak te pakken hebt kan je meedoen aan de schrijfwedstrijd van het Algemeen Dagblad. Schrijf een spannend vakantieverhaal van maximaal 1000 woorden en stuur deze in. Welke bloedstollende belevenis heb jij ooit meegemaakt, of wat zijn jouw huiveringwekkende fantasieën... Vanaf 9 juni tot 25 juni 2017 kun je jouw spannende verhaal insturen. Kijk op www.spannendeboekenweken.nl/in-de-bibliotheek/  voor meer informatie over de wedstrijd. De winnaar krijgt o.a. een meet-and-greet met thrilllerauteur Simon de Waal én een mini-masterclass thrillerschrijven van de meester.

De Workshop Thriller schrijven door Hetty Kleinloog is op donderdag 8 juni 2017 van 19.30 uur tot 22.00 uur in bibliotheek Uithoorn. Let op: beperkt aantal plaatsen dus wees er snel bij. Prijs: € 15,00 en voor bibliotheekpashouders: € 10. Adres: Bibliotheek Uithoorn Dorpsstraat 43, 1421 AS Uithoorn.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.