Bijgewerkt: 14 juli 2024

Workshop schrijven in de Bibliotheek Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Amstelland Bibliotheken
10-01-2011

Gezocht: aankomend schrijftalent

Zondag 16 januari 2011 geeft Deborah Klaassen een eenmalige workshop schrijven in de Bibliotheek Amstelveen Stadsplein. Altijd al schrijver willen worden en ben je tussen de 15 en 24 jaar? Of wil je wel eens van een schrijftalent weten hoe het allemaal werkt? Schrijf je dan gratis in voor deze unieke kans.

Klaassen Amstelveen
(Foto Klaassen - 2011)

Deborah Klaassen


Een goed verhaal is net een geslaagd cadeau: het begint met een origineel idee, dat pak je mooi in, je zorgt dat het een verrassing blijft... en je geeft de lezer iets waar hij wat mee kan. Schrijfster Deborah Klaassen leert je de kneepjes van het vak, van brainstormen tot taalgebruik, van plot tot personages en van opbouw tot opmaak.

De workshop is voor maximaal 25 personen en er zijn nog plaatsen beschikbaar. Schrijf je snel in op de website www.amstelland-bibliotheken.nl/writenow en profiteer van deze unieke gelegenheid. De workshop wordt gehouden op zondag 16 jan 2011 van 14.30 – 17.00uur.

Deborah Klaassen (1984) won de voorronde van Write Now! in Den Haag in 2005 en zat het jaar daarop in de jury van Write Now! Haarlem. Ze studeerde filosofie en journalistiek in Leiden en Creative Writing in Londen. In 2010 verscheen haar debuut Bek Dicht en Dooreten!, een stoere mix van chicklit en horror.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.