Bijgewerkt: 18 april 2024

Workshop 'Succesvol zaken doen met Social Media'

Nieuws -> Informatief

Bron: Ondernemersvereniging Amstelveen
03-09-2013

Leden van de Ondernemersvereniging Amstelveen laten zich inspireren door Canon Nederland

Op 5 september 2013 organiseert Canon Amstelveen speciaal voor de leden van de OA een workshop carrousel over onderwerpen die voor ondernemers aan de orde van de dag zijn; 'Succesvol zaken doen met Social Media', 'Het nieuwe werken, de werkplek van morgen' en 'Employer Branding'.



De deelnemende ondernemers maken tijdens de workshops onder andere kennis met de huidige wereld van social media en een aantal belangrijke trends in de kantooromgeving. Technologische innovaties gaan zorgen voor een heel andere manier van werken. De laatste sessie gaat over ‘Canon als werkgeversmerk’: hoe vindt en bindt Canon nieuwe medewerkers aan zijn organisatie en wat maakt Canon 'Employer van het jaar 2013'.

In september en oktober worden onder de noemer ‘Ondernemer #inbeeld - innoveren, investeren, communiceren’ op het hoofdkantoor van Canon in Den Bosch diverse themadagen georganiseerd voor ondernemers. De leden van de Ondernemersvereniging zijn op 8 oktober 2013 tussen 14.00 - 19.00 uur uitgenodigd voor een geheel verzorgde exclusieve inspiratiedag. Meer informatie via www.canon.nl/ondernemerinbeeld.

Bent u ondernemer en wilt u ook een keer een bijeenkomst van de Ondernemersvereniging Amstelveen bijwonen? Neem dan contact op via 020-6403071, of info@oa-amstelveen.nl. Meer informatie vindt u op www.oa-amstelveen.nl



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.