Bijgewerkt: 30 november 2021

Workshop Social Media Bootcamp 2017 in de bibliotheek

Nieuws -> Informatief

Bron: Bibliotheek Amstelland
24-03-2017

Of je nu een banenzoeker, (startende)ondernemer, of opdrachtzoeker bent, je kan altijd wel wat extra exposure gebruiken. Hoe je dit met behulp van social media doet leer je in de workshop Social Media Bootcamp door Huub van Dommelen.  Je gaat actief aan de slag en leert hoe je sociale media - als Facebook, LinkedIn en Twitter - voor jou kan laten werken om die droombaan, of nieuwe klant te vinden.

Foto Amstelveen
(Bron Amstelveenweb.com - 2016)

De Social Media Bootcamp is op dinsdag 4 april 2017 van 19.00 uur tot 22.30 uur met een inloop vanaf 18.30 uur in de bibliotheek Amstelveen Stadsplein


De focus in deze workshop ligt op het gebruik van sociale media in de dagelijkse praktijk, in relatie tot marketing en PR. De kracht van deze training is, dat je samen aan het werk gaat en is gericht op jouw dagelijkse praktijk. Daar liggen immers de kansen. Voor werkzoekenden kan de inzet van bijvoorbeeld LinkedIn en Facebook heel nuttig zijn om vacatures op het spoor te komen of om zich ‘in de picture’ te zetten. Voor ondernemers geldt hetzelfde: hoe kan ik social media effectief inzetten om mijn bedrijf te profileren en aantrekkelijke projecten op het spoor te komen?

Dit is een Social Media Bootcamp, dus dat betekent zelf actief aan de slag met eigen smartphone, laptop of tablet. De Social Media Bootcamp is op dinsdag 4 april 2017 van 19.00 uur tot 22.30 uur met een inloop vanaf 18.30 uur. Locatie is de bibliotheek Amstelveen Stadsplein. Deelname kost € 22,50 en voor bibliotheekpashouders is dit € 15,-. Een plek reserveren kan via www.debibliotheekamstelland.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS