Bijgewerkt: 2 december 2021

Workshop 'Gezonde, Bijzonder Broodtrommel' bij Venstra

Nieuws -> Informatief

Bron: Venstra Boekhandel
28-09-2009

Aan tafel! Eten en snoepen in kinderboeken is het thema dit jaar van de Kinderboekenweek. Het belooft de lekkerste Kinderboekenweek aller tijden te worden. Van het sprookje van Hans en Grietje tot Sjakie en de chocoladefabriek van Roald Dahl.

Tafel Amstelveen
(Amstelveenweb.com collectie - 2009)

Aan tafel!-is het thema van de Kinderboekenweek 2009


Meters boekenplanken zijn er te vullen met verhalen vol eten, drinken en snoep, bestaand of zelfbedacht. Het dagelijkse natje & droogje is een onuitputtelijke bron voor verhalen in alle soorten en maten. De Kinderboekenweek 2009 staat helemaal in het teken van eten en snoepen in kinderboeken.

Bij Boekhandel Venstra zal daarom woensdag 7 oktober 2009 aan de hand van het pas verschenen ‘Broodtrommelboek’ een leuke en lekkere workshop georganiseerd worden. Aan de hand van voorbeelden uit het boek kom je vanzelf tot een heerlijke en originele broodtrommel!

Win een boekencollectie voor je schoolbibliotheek bij Venstra. Tijdens de Kinderboekenweek kun je op de website van Venstra.nl meedoen aan een prijsvraag. De prijs? Stapels boeken voor je schoolbibliotheek.

Houd de website van Venstra in de gaten voor nadere informatie! De Kinderboekenweek wordt dit jaar gehouden van woensdag 7 tot en met zaterdag 17 oktober 2009. www.kinderboekenweek.nl Boekhandel Venstra Binnenhof 50-52 1181 ZJ Amstelveen t 020 6419880 e info@venstra.nl   www.venstra.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS