Bijgewerkt: 19 april 2024

Wintersprookje door Eric Borrias in bibliotheek Amstelveen Stadsplein

Nieuws -> Informatief

Bron: Bibliotheek Amstelland
08-12-2016

Een vrolijke familievoorstelling door meesterverteller Eric Borrias. Vol bijzondere beestjes, waarin kinderen even draak mogen zijn. Een middag om eens lekker bij elkaar te kruipen, dus schuif met de hele familie aan op zaterdag 17 december 2016 in bibliotheek Amstelveen Stadsplein.

Foto Amstelveen
(Bron Eric Borrias - 2014)

Eric Borrias (Utrecht, 1954) is een verhalenverteller. In 2016 werd hij tijdens het jaarlijkse Vertel Event van de Stichting Vertellen door de vakjury unaniem gekozen tot 'Verteller van het jaar'


Onder de titel ‘Anna Suzanna, de fee die vuur kon spuwen', naar een prentenboek van Frans Fÿhmann neemt Eric Borrias iedereen mee in een warm sprookje over de winter. De voorstelling is voor de hele familie, vanaf vier jaar tot honderd plus. Eric Borrias is bekroond tot Verteller van het Jaar 2016. Al ruim 25 jaar verrast hij zijn publiek - jong en oud - met nieuwe voorstellingen en zijn meesterlijk verteltalent. Zijn boekbewerkingen zijn uniek en ongeëvenaard.

Anna Suzanna is op zaterdag 17 december 2017 van 15.30 tot 16.15 uur in bibliotheek Amstelveen Stadsplein. Prijs € 6,50 en voor bibliotheekpashouders € 5,50. In de voorverkoop geldt nog een korting van €1,-. Kaarten zijn te koop in een van de Amstelland bibliotheken, of op de website van de bibliotheek www.debibliotheekamstelland.nl onder Agenda-kaartverkoop.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.