Bijgewerkt: 25 mei 2024

Winnaars fotoproject van basisschool Piet Hein in Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Kim Mulder - Struik
22-03-2024

Basisschool Piet Hein in Amstelveen deed mee aan het fotoproject 'Morgen gaat het beter' bedacht door presentator Humberto Tan. Alle kinderen uit groep 7 en 8 hebben een persoon ouder dan 50 jaar gefotografeerd. Er werden foto’s gemaakt van een hand, een portretfoto of een foto van de persoon in zijn/ haar eigen woonomgeving.

Foto Amstelveen
(Foto Kim Mulder - Struik - 2024)

Presentator Humberto Tan met de winnaars en de personen op de foto's van het fotoproject op basisschool Piet Hein in Amstelveen

Ook werden er vier belangrijke levensvragen gesteld, deze werden in een interview uitgewerkt. Op school mochten alle kinderen stemmen en zo hun voorkeur geven op hun favoriete foto’s, daaruit zijn 25 genomineerde foto’s gekozen. De foto’s zijn opgestuurd naar het fotomuseum in Maastricht en daar zijn 5 winnaars gekozen. Op donderdag 21 maart 2024, kwam Humberto Tan speciaal naar de Piet Hein om de winnaars in het zonnetje te zetten. Het was heel bijzonder, mooi en ontroerend, want ook de gefotografeerde modellen waren aanwezig en hun levensverhalen werden gememoreerd.

Een belangrijke levensles die we vandaag allemaal hebben geleerd is: blijf om je heen vragen en leer van de wijze lessen van ouders, opa’s, oma’s of mensen met veel levenservaring om je heen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.