Bijgewerkt: 6 december 2021

Winkelcentrum Middenhoven wordt gerevitaliseerd na Pasen 2017

Nieuws -> Informatief

Bron: Hoorne Vastgoed
30-03-2017

Met de komst van de non-food discounter Action winkel, de vernieuwing van een aantal winkels en een flinke upgrade wordt het Amstelveense winkelcentrum Middenhoven volledig toekomstbestendig gemaakt. De verbouwing van het wijkwinkelcentrum wordt direct na Pasen 2017 gestart. Hoorne Vastgoed tekent voor deze grootse revitalisatie.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2017)

De ingang van het Winkelcentrum Middenhoven op 30 maart 2017


Hoorne Vastgoed zal van Middenhoven een wijkwinkelcentrum maken, dat qua look en feel past bij deze tijd. Alle entrees en de passage worden vernieuwd en de buitenschil wordt met nieuw metselwerk uitgevoerd. In samenwerking met de gemeente Amstelveen wordt de openbare ruimte opnieuw ingericht met meer groen en extra parkeerplaatsen. Hierover is Hoorne Vastgoed in afrondend gesprek met de gemeente. Door deze aanpassingen wordt een aantrekkelijk winkelcentrum en openbaar gebied gecreëerd.

Foto Amstelveen
(Bron Hoorne Vastgoed - 2017)

Artist impression van het gerenoveerde Winkelcentrum Middenhoven


Publiekstrekker. Met de nieuwkomer Action wordt een echte publiekstrekker toegevoegd aan het Winkelcentrum. De populaire keten wordt circa 1.000 m² groot. Zowel Kruidvat als Primera en de slager krijgen een nieuwe winkel. De nieuwe Kruidvat zal verplaatst worden in het centrum en een stuk groter worden dan de huidige winkel.

Foto Amstelveen
(Bron Hoorne Vastgoed - 2017)

Artist impression van het interieur van het gerenoveerde Winkelcentrum Middenhoven


Strakke planning. De revitalisatie van het 3500 m² meter omvattende winkelcentrum wordt in fases uitgevoerd, zodat de consument de winkels kan blijven bereiken. Naar verwachting opent in november 2017 de Action haar deuren en begin 2018 wordt het gehele nieuwe winkelcentrum opgeleverd. Een strakke, maar haalbare planning. Hoorne Vastgoed zorgt tijdens de verbouwing voor een goede bereikbaarheid. Gedurende de verbouwing staan er diverse activiteiten op het programma, waarmee de consument tijdens de verbouwing verrast wordt.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.