Bijgewerkt: 19 april 2021

Wijkblad de Gondelkoerier september 2020 editie is verschenen

Nieuws -> Informatief

Bron: Jan Demming
29-08-2020

Jan Demming van het wijkblad de Gondelkoerier meldt, dat het blad van september 2020 is afgelopen weekend bezorgd bij de inwoners van Waardhuizen en Middenhoven. Ook u kunt het wijkblad lezen door een exemplaar in De Meent te halen of online (pdf 16 pagina’s) te lezen. De gedrukte versie van de Gondelkoerier is verkrijgbaar in ontmoetingscentrum 'De Meent', Orion 3 in Middenhoven. In beide gevallen wenst de redactie van de Gondelkoerier u veel leesplezier.

Foto Amstelveen
(Foto Jan Demming - 2016)

Jan Demming hoofdredacteur van het wijkblad de Gondelkoerier in de wijken Middenhoven en Waardhuizen in Amstelveen


Hoodfdredacteur Jan Demming schrijft in het voorwoord: Beste lezers! Mede door de financiële gevolgen van het zich lang voortslepende corona-virus heeft een aantal adverteerders in de Gondelkoerier zich teruggetrokken. En van de in totaal 25 winkels in onze wijken - waarvan enkele grote - adverteren er slechts vier in deze krant. De redactie is van mening dat de 'wegblijvers' een initiatief als de Gondelkoerier in hun wijk juist zouden moeten ondersteunen met een advertentie.

Hoe dan ook, door de ontwikkelingen heeft het bestuur van De Meent moeten besluiten om het aantal pagina's te reduceren tot 16. Om opnieuw het aantal van 20 of 24 te bereiken is het van groot belang dat de hoeveelheid advertenties weer toeneemt. U kunt ons daarbij helpen door winkeliers en bedrijven (ook buiten onze wijken) erop te wijzen dat de wijkkrant zeer goed wordt gelezen en dat daarom een advertentie voor hen aantrekkelijk kan zijn. Stuur uw resultaten naar [email protected]  en wij zorgen ervoor dat de aspirant-adverteerders alle nodige gegevens in hun bezit krijgen. Bedankt voor uw medewerking en veel plezier met het lezen van deze Gondelkoerier. De redactie.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.