Bijgewerkt: 22 september 2023

Wethouder Raat bezoekt bijeenkomst van Stadsdorp Elsrijk

Nieuws -> Informatief

Bron: Stadsdorp Elsrijk
30-09-2014

Donderdag 2 oktober 2014, aanvang 20:00 uur (inloop v.a. 19:30) in woonzorgcentrum Nieuw Vredeveld, Rembrandtweg 428, Amstelveen. “Gezond nabuurschap in Elsrijk: het zal mij een zorg zijn” organiseert Stadsdorp Elsrijk een bijeenkomst om met wethouder Raat te praten over de wijze, waarop in 2015 en volgende jaren de plannen rond de zorg gerealiseerd gaan worden.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2014)

Herbert Raat, (VVD) wethouder Zorg


Onder leiding van Elsrijker Michiel Bloem, kunt u met elkaar en met wethouder Raat in gesprek over dit belangrijke onderwerp. Vorige week maakte de gemeente de beleidsplannen voor de WMO bekend. Daarin beschrijft de gemeente op welke wijze de nieuwe zorg taken uitgevoerd worden. Wat betekenen de plannen bijvoorbeeld voor de thuiszorg, de begeleiding en woningaanpassingen. De plannen van de gemeente kunt u lezen op de website van de gemeente (www.amstelveen.nl).

Aan de orde komen de organisatie van de zorg, het sociale team, het WMO loket en de wijze, waarop u als bewoner een beroep kunt doen op zorg via het digitale loket en via het WMO loket. Belangrijk onderdeel van de nieuwe aanpak is de bijdrage van familie, vrienden en de buurt. Hoe kijken we naar elkaar om in onze eigen buurt? Welke vragen heeft U? Stel ze! Daarvoor is deze avond zeer geschikt. Want voor u als bewoner van Elsrijk is het goed te weten op welke zorg u mag rekenen. U bent van harte welkom. Aanmelden is niet nodig. Toegang is gratis, uw vrijwillige bijdrage is welkom. Consumpties zijn voor eigen rekening à contant.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.