Bijgewerkt: 23 juli 2024

Waardebonnen voor eten bij de Voedselbank Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Wil Roode
22-03-2020

Voor de veiligheid van haar vrijwilligers, waarvan velen tot de risicogroep behoren en ook voor de veiligheid van cliënten, heeft de Voedselbank Amstelveen besloten de komende weken geen voedselpakketten meer te verstrekken. In plaats van voedselpakketten krijgen de cliënten nu een cadeaubon, waarmee zij zelf hun inkopen kunnen doen. Deze cadeaubonnen kunnen de cliënten ophalen bij de Voedselbank op de gebruikelijke tijd: woensdagmiddag van 14.00-16.00 uur. 

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2015)

Sinds 13 november 2015 is de Voedselbank Amstelveen in het gebouw aan Landtong 2 gevestigd in De Olmenhof


Annick Visser, voorzitter van de Voedselbank Amstelveen: 'Afgelopen week kreeg ik een telefoontje van wethouder Marijn van Ballegooijen (PvdA) net toen ik op het punt stond de gemeente te bellen dat we een groot probleem hadden. Zijn telefoontje kwam als geroepen. De wethouder liet weten, dat de Voedselbank kon rekenen op steun van de gemeente en hij bood de Voedselbank een substantieel bedrag voor deze crisisperiode.

Het doet me goed te weten, dat de gemeente ons ondersteunt en betrokken is bij de kwetsbare bewoners. Dankzij deze gulle gift van de gemeente is de Voedselbank in staat om in deze moeilijke periode cadeaubonnen te verstrekken, waarmee de cliënten hun eigen eten kunnen kopen.'

De intake is gesloten. U kunt zich alleen aanmelden bij de Voedselbank via ons e-mailadres voedselbankamstelveen@gmail.com. Mocht u de Voedselbank willen steunen, zodat zij zo lang mogelijk haar cliënten kan helpen, dan kunt u een bedrag storten op bankrekening  NL70RABO0155673998 t.n.v. Stichting Voedselbank Amstelveen. Wij zijn een ANBI stichting, dus is het bedrag aftrekbaar voor de belasting.

www.voedselbankamstelveen.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.