Bijgewerkt: 2 december 2021

Voorlichtingsavond voor nieuwe buurtbemiddelaars

Nieuws -> Informatief

Bron: Beterburen
02-05-2013

Buurtbemiddeling Amstelveen en Uithoorn is weer een paar nieuwe bemiddelaars rijker. Samen met hun collega-bemiddelaars staan zij voor u klaar in gevallen van burenoverlast. Na een gedegen training worden onze bemiddelaars ingezet om  u en uw buren bij te staan bij het gezamenlijk oplossen van onderlinge overlastgevallen. Onze bemiddelaars zijn vrijwilligers die werken in  Amstelveen en Uithoorn.

beter buren Amstelveen
Deze keer hebben twee bemiddelaars uit Uithoorn in april hun landelijk erkende certificaat behaald.  Hiermee voldoen zij aan de kwalificaties die door de landelijke buurtbemiddelingsorganisaties bij het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid aan de trainingen en de rol van buurtbemiddelaars hebben vastgelegd.

Zij zullen een deel van hun vrije tijd besteden aan bemiddelingen met bewoners, maar ook aan aangeboden trainingen en bijeenkomsten. Er zijn nog enkele plaatsen over voor nieuwe bemiddelaars. Is dit iets voor u? Kijk dan op de website van Beterburen. Hier is uitgebreide informatie te vinden over Beterburen en Buurtbemiddeling Amstelveen en Uithoorn, vacatures en onze werkwijze.

Op donderdag 16 mei 2013 organiseert Beterburen een voorlichtingsavond in Amsterdam voor belangstellenden. U kunt zich hiervoor opgeven via telefoonnummer 020 689 18 59. Meer informatie: www.beterburen.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS