Bijgewerkt: 30 september 2023

Visspecialist Henry Schilder met goud bekroond

Nieuws -> Informatief

Bron: Henry Schilder
22-03-2014

Volendammer Visspecialist Henry Schilder met goud bekroond en naar de finale! Volendammer Visspecialist Henry Schilder aan de Van der Hooplaan 193 in Amstelveen heeft maandag 17 maart 2014 deelgenomen aan de Refish Innovatie Award.


Grotere kaart weergeven


Refish is een wedstrijd, waarbij het innovatieve vakmanschap van de visspecialist centraal staat. Hiermee worden nieuwe concepten ontwikkeld en inspireren de visspecialisten elkaar. Visspecialisten met een zelf bedacht concept konden zich inschrijven voor deze wedstrijd in een bepaalde categorie.

Foto Amstelveen
(Foto H. Schilder - 2014)

Volendammer visspecialist Henry Schilder in actie


De wedstrijd bestaat uit 3 categorieën:

-Ready to eat: directe consumptie

-Ready to cook: vlug en pan klaar

-Ready to Party: finger food, kleine hapjes

De enthousiaste vakjury heeft Schilder met zijn drie inzendingen, de Huisgemaakte Pulpo-salade, de Fusilli met gegrilde zalm en gamba en de Zomerse Kreeftcocktail, met goud bekroond. De producten werden zelfs zo goed gewaardeerd, dat een plek in de finale werd afgedwongen.

Schilder: “ Dit is weer een bekroning op ons werk. Natuurlijk zijn we overtuigd van onze inzendingen, maar dat we met alle drie de producten naar de finale gaan, had ik vooraf ook niet gedacht.” De finale vindt plaats tijdens de Vispiratie-dagen dinsdag 1 april 2014 in Leusden.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.