Bijgewerkt: 28 maart 2024

Vernieuwde ANBO-Amstelveen website

Nieuws -> Informatief

Bron: Rob Wagenaar
27-11-2009

Om onze leden en niet leden nog beter van nieuws te kunnen voorzien hebben wij recentelijk onze website: www.anbo.nl/amstelveen volledig vernieuwd en er staat nu erg veel nieuws voor leden en geen leden.

Bijvoorbeeld de korting op de zorgpolissen die ook dit jaar weer behoorlijk zijn gestegen en dan is een besparing van ca € 125,= toch weer mooi mee genomen. Je moet dan wel lid van ANBO worden maar het is zelfs zo dat wanneer je, je verzekering afsluit bij Delta Lloyd of FBDO het volledige abonnementgeld terug word betaald of in mindering van de poliskosten wordt gebracht.

Zeventien voordelige collectieve zorgpolissen voor senioren

Ouderenbond ANBO heeft voor 2010 bij zeventien zorgverzekeraars collectieve kortingen bedongen op de basisverzekering en de aanvullende zorgpolissen. Vanaf 2010 is Menzis aan de uitgebreide lijst van zorgverzekeraars toegevoegd. Het premievoordeel op de zorgpolissen is maximaal 10 procent op de basisverzekering en kan oplopen tot twaalf procent voor een aanvullende verzekering.

Niet alleen ANBO-leden kunnen besparen, maar ook FNV-senioren, inwonende partners en (pleeg)kinderen tot 27 jaar komen in aanmerking voor de kortingen. De voordelige aanbiedingen zijn tot stand gekomen door nauwe samenwerking met verzekeringstussenpersoon Sucsez. ANBO heeft wel invloed gehad op de inhoud van het pakket van de zorgverzekeraars, maar de tijdrovende onderhandelingen zijn uitbesteed aan Sucsez, die al jaren intermediair is voor collectieve zorgverzekeringspolissen van ANBO.

“Het collectiviteitsvoordeel is voor veel senioren aanleiding geweest om lid van onze vereniging te zijn. Nu voor 2010 korting is bedongen bij nog meer zorgverzekeraars, is overstappen in veel gevallen niet nodig”, aldus ANBO-directeur Liane Wubbels.

“Het lidmaatschap wordt direct terugverdiend. Zeker nu de korting op de basisverzekering vaak al meer bedraagt dan de jaarlijkse contributie. En zelfs die wordt door enkele verzekeraars geheel vergoed”, licht Dennis Massaar van Sucsez toe.

Senioren kunnen via één speciale servicelijn (0182 30 45 00) vragen stellen over de 17 collectieve zorgverzekeringen aan verzekeringsexperts van Sucsez. Direct lid worden en vervolgens een voordelige zorgpolis afsluiten kan ook.

De aanbiedingen zijn te bekijken en te vergelijken via de website www.anbo.nl/zorgverzekeringen . Bezoekers krijgen online advies over de best passende verzekering en kunnen desgewenst direct hun zorgpolis via deze website afsluiten.

De zeventien zorgverzekeraars die in 2010 senioren via ANBO korting geven op hun zorgpolissen zijn Agis, ASR, Avero Achmea, Azivo, CZ, De Friesland, Delta Lloyd, FBTO, Menzis, OHRA, ONVZ, Salland, Stad Holland, Trias, Univé, VGZ, Zorg en Zekerheid.

Over ANBO

ANBO is de grootste onafhankelijke belangen- en emancipatieorganisatie voor senioren in Nederland, ongeacht geloofsovertuiging, levensbe­schouwelijke, maatschappelij­ke of politieke opvatting.

De seniorenbond is spreekbuis voor bijna 400.000 senioren en wil de zelfstandigheid en de keuzevrijheid van ouderen vergroten, onder meer op het gebied van wonen, werken, vrije tijd, zorg en inkomen. Bovendien geeft ANBO aan leden persoonlijk advies en informatie, en biedt het culturele, sportieve en recreatieve activiteiten en aanzienlijke kortingen. ANBO is lid van FNV, NPCF, Age Europe en AARP Global Network. Meer informatie is te vinden op www.anbo.nl

Over SUCZES

SUCSEZ B.V. is een Register Adviseur in Assurantiën (RAIA), gespecialiseerd in Zorg– en inkomensverzekeringen. Vanuit het hoofdkantoor in Reeuwijk en de vestiging in Arnhem bedienen zij zowel zakelijke als particuliere relaties. SUCSEZ hanteert vanaf de oprichting een andere werkwijze dan de meeste intermediairs. Doordat geen verzekeraar of bank enig belang heeft in de organisatie, opereren zij volledig onafhankelijk.

SUCSEZ B.V. is onder andere de initiatiefnemer van de donorpolis en de polis voor Makro-pashouders en ontwikkelaar van de vergelijkingsmodule www.kiesgoed.nl  .



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.