Bijgewerkt: 22 september 2023

Verkiezingsspecial met lijsttrekkersdebat in de Buurtkamer KKP

Nieuws -> Informatief

Bron: Elwin Lindeman
07-03-2022

Op vrijdag 11 maart 2022 organiseert de Buurtkamer Keizer Karelpark een verkiezingsspecial met lijsttrekkersdebat in verband met de gemeenteraadsverkiezingen volgende week.

Tijdens de special wordt er uitleg gegeven wat de Gemeenteraadsverkiezingen inhouden, hoe het stemmen werk en is er een lijsttrekkersdebat met diverse partijen. Belangrijke onderwerpen als woningnood en armoedebestrijding zullen aan bod komen. Gespreksleider is sociaal cultureel ondernemer Kashif Amin. Momenteel hebben zich al 5 partijen aangemeld voor het lijsttrekkersdebat.

Foto Amstelveen
(Bron Buurtkamer KKP - 2022)Het programma ziet er als volgt uit: Om 15.30 uur is er ontvangst met koffie / thee. Om 16.00 uur is de verkiezingsspecial met lijsttrekkersdebat en na afloop is er vanaf 17.30 uur een borrel met hapjes. Deelname is gratis! Adres: Buurtkamer Keizer Karelpark Lindenlaan 75 1185 LC Amstelveen.

Buurtkamer Keizer Karelpark organiseert sociale activiteiten en biedt ruimten aan voor ontmoeting en trainingen. In de Buurtkamer KKP zijn er overdag en in de avonds taallessen, kinderactiviteiten, vrouwenpraatgroepen, eenmalige bijeenkomsten, workshops, kleinschalige evenementen, voorstellingen, vergaderingen, ouderenactiviteiten en wordt er gekookt voor Café Internationale.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.