Bijgewerkt: 6 december 2023

Verenigingsuur op RTV Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: RTV Amstelveen
27-03-2007

RTV Amstelveen start eind april 2007 met wekelijkse radio-uitzendingen waarin verenigingen zichzelf kunnen presenteren. Tijdens een feestelijke bijeenkomst op 22 maart in de radiostudio van RTV Amstelveen gaf Wethouder Tabak het startsein in een speciale uitzending.

Wethouder Tabak : “Lokale verenigingen hebben een belangrijke rol in de gemeenschap, zij binden mensen en vervullen daarnaast een –vaak- sociale taak. Met deze radio-uitzendingen creëren we meer aandacht voor de vele verenigingen en hun activiteiten in Amstelveen.”

Fred Foeken Amstelveen
(Amstelveenweb.com collectie - 2007)

Fred Foeken algemeen manager van RTV Amstelveen


“Op een vast uur zullen we vanaf eind april wekelijks verenigingen graag de mogelijkheid bieden zichzelf te presenteren,” zegt Fred Foeken, Algemeen Manager van RTV Amstelveen. “Als lokale omroep zien we het als een belangrijk doel om luisteraars meer informatie aan te bieden over (verenigings) activiteiten die in de gemeente plaatsvinden. Deze 1 uur durende uitzending ( plus dit uur herhaald in de week)biedt deze mogelijkheid.” In deze eerste uitzending stond de Amstelveense Boogschutters Club centraal.

Op de kabelkrant van RTV Amstelveen wordt wekelijks gepubliceerd welke vereniging die week in de spotlight staat. De vereniging bepaalt in hun uur ook de muziekkeuze van de uitzending. Verenigingen die zichzelf willen presenteren kunnen zich aanmelden bij RTV Amstelveen: 020 – 5478585 of via e-mail naar redactie@rtvamstelveen.nl

 


Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.