Bijgewerkt: 21 juli 2024

Vereniging Eigen Huis start collectieve inkoop zonnepanelen

Nieuws -> Informatief

Bron: Vereniging Eigen Huis
22-10-2018

Deze week start van Vereniging Eigen Huis met de collectieve inkoop zonnepanelen in Noord-Holland en Utrecht. Alle inwoners van deze regio kunnen zich gratis en vrijblijvend inschrijven en ontvangen een aanbod op maat voor een compleet zonnepanelensysteem.

Makkelijk, betrouwbaar en een scherpe prijs. Zonnepanelen zijn een aantrekkelijke manier om zelf duurzame energie op te wekken en zo geld te besparen op de energierekening. Vereniging Eigen Huis neemt het lastige uitzoekwerk van geïnteresseerden uit handen. Door de voorwaarden die Vereniging Eigen Huis stelt aan zowel de leveranciers als de producten zijn deelnemers verzekerd van goede kwaliteit en langdurige garanties Ook is een scherpe prijs gegarandeerd, omdat er veel mensen meedoen aan de collectieve actie. Hoe groter de groep, hoe hoger de korting die bedongen kan worden bij de leveranciers.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2017)

De droom van veel huisbezitters is hier echt zichtbaar: het dak met 44.000 m² oppervlakte zonnepanelen en zonneboilers van het pand €nergiek aan de Parelvisserslaan 1 in Amstelveen


Zo werkt de Collectieve Inkoop Zonnepanelen. Vereniging Eigen Huis brengt geïnteresseerden samen. Vervolgens wordt er een veiling georganiseerd voor gekwalificeerde zonnepanelenleveranciers. Zij bieden hun beste prijs voor een compleet zonnepanelensysteem. De leverancier met het scherpste bod wint en stuurt iedere deelnemer via Vereniging Eigen Huis een vrijblijvend aanbod op maat. Dit aanbod is inclusief installatie, monitoring en garanties. De deelnemer beslist of hij op het aanbod in gaat.

Duurzame en betaalbare energie voor iedereen. Vereniging Eigen Huis is dé belangenbehartiger voor huiseigenaren en vindt dat iedereen recht heeft op duurzame en betaalbare energie. Met de Collectieve Inkoop Zonnepanelen willen zij het aanschaffen van zonnepanelen makkelijker en voordeliger maken. Wie een vrijblijvend aanbod voor een compleet zonnepanelensysteem wil ontvangen kan zich vóór 2 december 2018 gratis inschrijven via www.eigenhuis.nl/zon .Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.