Bijgewerkt: 27 september 2022

Valentijnsmarkt in het Amstelveen College

Nieuws -> Informatief

Bron: Amstelveen College
07-02-2017

Ondernemers van het Amstelveen College organiseren donderdag 9 februari 2017 een Valentijnsmarkt voor het goede doel. De leerlingen van het Amstelveen College die het plusprofiel Ondernemerschap doen uit de leerjaren 1 en 2 van het Amstelveen College zijn 13 kleine bedrijfjes gestart. Met deze dertien bedrijfjes zullen zij aanstaande donderdag 9 februari tussen 14.20 uur en 16.30 uur hun producten verkopen voor het goede doel in de aula van het Amstelveen College.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2014)

De ingang van het Amstelveen College aan de Sportlaan 27 met het bronzen beeld 'Vier Heemskinderen' van beeldhouwer Gooitzen de Jong (1932-2004)


Om hun bedrijfje en deze Valentijnsmarkt tot een succes te maken hebben leerlingen les gehad in marketing, is er marktonderzoek gedaan naar de behoefte van hun potentiële doelgroep en hebben ze een financieel plan opgesteld. Naast dat de leerlingen er heel veel van hebben geleerd, steunen ze met deze markt ook nog eens het goede doel.

Dus kom langs op het Amstelveen College om hier iets leuks te kopen, of bestellen voor jouw geliefde, of misschien gewoon voor jezelf. Hiermee maak je niet alleen een ander, of jezelf blij, maar op deze manier steun je ook nog eens het goede doel. Alle winst die gemaakt wordt zal naar Day for Change gaan. Het geld dat wordt opgehaald zal worden ingezet om ‘inclusive finance’ projecten in ontwikkelingslanden te steunen. Adres: Amstelveen College Sportlaan 27, 1185 TB AmstelveenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.