Bijgewerkt: 26 september 2023

Uitvaart met tapas of plakje cake

Nieuws -> Informatief

Bron: Yarden
30-09-2008

De fonkelnieuwe vestiging in Amstelveen van Yarden Uitvaartzorg Amsterdam en omstreken opent zondag 5 oktober 2008 van 11.00 – 16.00 uur, voor het eerst haar deuren voor publiek en pers. Uniek aan deze vestiging is de Uitvaartzorgwinkel aan de Amsterdamseweg 182-184. Bezoekers kunnen hier inspiratie opdoen voor hun uitvaartwensen.

Uitvaartzorgwinkel

Mensen kunnen de Uitvaartzorgwinkel in Amstelveen gewoon binnenlopen en zich persoonlijk laten informeren over alles wat er tegenwoordig mogelijk is om een uitvaart uniek te maken. Tijdens de opening staan er diverse exposities: van kisten tot rouwdrukwerk en van gedenkstenen tot sieraden waarin as van de overledene kan worden gedragen. Mocht u willen weten waar u moet zijn, volg dan gewoon de uitvaartfiets die vanaf woensdag 1 oktober 2008 rondrijdt door Amsterdam om de inwoners van de hoofdstad erop te wijzen dat deze uitvaartwinkel er nu is.

Yarden Amstelveen
(Yarden - 2008)

Rouwmotor met zijspan


Uitvaartwensen vastleggen

Yarden biedt naast deze bijzondere winkel altijd de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend wensen door te spreken met een uitvaartconsulent. Ook maakt Yarden het makkelijk om uitvaartwensen vast te leggen met het zogenaamde uitvaartwensenformulier. Bezoekers kunnen 5 oktober ter plekke het uitvaartwensenformulier aanvragen. Als zij die op de Uitvaartwensendag zelf in de speciale box stoppen, maken ze kans op een iPod.

Uitvaartwensen basis van unieke uitvaart

Peter van Wageningen, directievoorzitter van Yarden: “Uit onderzoek van Yarden blijkt dat 94% van de mensen hun uitvaartwensen niet heeft vastgelegd. Nabestaanden moeten dan beslissingen nemen over de invulling van de uitvaart zonder te weten wat de overledene zelf had gewild. Nabestaanden weten vaak wel of de overledene begraven of gecremeerd wenste te worden, maar bij een uitvaart komt veel meer kijken. Wij bieden onze bezoekers de mogelijkheid om zich daarop te oriënteren.

Yarden Amstelveen
(Yarden - 2008)

Internationaal tintje


Yarden is dé specialist in maatwerkuitvaarten. Wat de wensen van mensen ook zijn, Yarden kan het verzorgen. Met een uitvaartbus in een intieme sfeer met de hele familie en de kist met de overledene naar het crematorium? Yarden maakt het mogelijk. Rosé met tapas serveren in plaats van koffie met cake? Bij Yarden kan het.”

Yarden

Yarden is een jonge, snel groeiende uitvaartorganisatie is in 2001 ontstaan na een fusie van de verenigingen NUVA en AVVL, die uitvaartverzorging, verzekeringen en voorlichting aanbiedt. Yarden telt bijna 1 miljoen leden met een verzekering en is marktleider met 70 vestigingen door heel Nederland. Hierdoor heeft Yarden vrijwel altijd “een vestiging in de buurt.”

De ambitie van Yarden is helder: Yarden is dé uitvaartorganisatie van Nederland. Maximale persoonlijke aandacht voor iedere afzonderlijke klant en elke individuele wens is daarbij het vaste uitgangspunt. Want een uitvaart dient een unieke en bij de overledene passende gebeurtenis te zijn. Niet voor niets is het motto van Yarden “Iedere uitvaart uniek”.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.