Bijgewerkt: 22 september 2023

UWV lanceert digitaal magazine voor werkzoekenden

Nieuws -> Informatief

Bron: UWV WERKbedrijf
11-06-2010

UWV WERKbedrijf heeft deze week (23-2010) de eerste editie van het nieuwe online magazine 'Werkblad' gelanceerd. Het digitale magazine is bestemd voor werkzoekenden en vervangt het tijdschrift, dat tot voor kort twee keer per jaar verscheen. Met het digitale Werkblad speelt UWV in op de behoefte van de moderne werkzoekende, die zelf zijn zaken wil regelen en daarbij de nodige ondersteuning verwacht.

Werkblad stimuleert zelfwerkzaamheid. Het magazine biedt tips en trucs, maar ook persoonlijke verhalen en ervaringen, die de werkzoekende op ideeën brengt en inspireert om aan de slag te gaan. Ook kan elke werkzoekende 'met een druk op de knop' zijn eigen magazine samenstellen.

Werkblad is gebouwd volgens de Webrichtijnen van de overheid en daardoor toegankelijk voor iedereen, inclusief mensen met een functiebeperking. Werkblad zal 5 keer per jaar vernieuwd worden. Het 'Werkblad' is bereikbaar via de link www.werk.nl/werkbladAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.