Bijgewerkt: 20 juli 2024

Tweede editie beurs 'Duurzaam' in Zaandam

Nieuws -> Informatief

Bron: Arjen Lemstra Branchecontact.nl
05-02-2015

Burgemeester van Zaanstad Geke Faber opent de tweede editie van de beurs Duurzaam op woensdag 11 februari 2015, in het Taets Art en Eventpark in Zaandam, dé beurs met concrete duurzame oplossingen voor het MKB. Om 10.30 uur opent mevrouw Geke Faber, burgemeester van Zaandam, de beurs. Hierna betreden Bert van Son, oprichter van Mud Jeans en Willem Lageweg van MVO Nederland het podium. Hij vertelt de nieuwste MVO trends. Inspirerende seminars en Ambitie 2020 workshop. Naast deze drie sprekers zijn er nog veel meer inspirerende kennissessies en workshops. Wie echt zijn bedrijf wil verduurzamen, kan kosteloos deelnemen aan de Ambitie 2020 workshop verzorgd door MVO Nederland.

Elektrische fietsen. Wie er aan denkt om een elektrische fiets aan te schaffen voor zichzelf, of zijn personeel, tijdens Duurzaam 2015 is er een complete mobiliteitsstraat waar je diverse merken vindt. Je kunt ze zelfs uitproberen. Verder zijn er ca. 50 mooie bedrijven met een grote variëteit aan duurzame producten voor een betere wereld.

Foto Amstelveen
(Bron Branchecontact - 2015)

Mevrouw Geke Faber, (PvdA) burgemeester van Zaanstad opent de tweede editie van de beurs 'Duurzaam' op woensdag 11 februari 2015 in het Taets Art en Eventpark in Zaandam


Op de beursvloer van Duurzaam 2015 vind je oplossingen voor:

    Energie - waar en hoe bezuinigen
    Duurzame mobiliteit
    Afval & Recycling
    Innovatie op het gebied van duurzaam
    Duurzame oplossingen op kantoor (drukwerk, inkt etc.)
    Duurzame producten
    Licht & geluid
    Veilig werken
    De Bouw & duurzaam
    Circulaire economie
    Het nieuwe werken
    Duurzaam wonen

Taets Art en Eventpark en Hembrugterrein. De locatie van de beurs is een mooi voorbeeld van hergebruik van panden. Waar vroeger op het Hembrugterrein een munitiefabriek lag, worden alle industriële panden nu mooi opgeknapt en bevolkt door diverse creatieve bedrijven. BNR komt vanaf de beursvloer van Duurzaam 2015 een live-uitzending opnemen van het programma BNR Gangmakers. Aan de BNR ‘stamtafel’ nemen vier gasten plaats waarbij presentator, Maarten Bouwhuis, het gesprek leidt. De vier gasten zijn zogeheten ‘ondernemersboegbeelden’: ondernemers die lokaal hun sporen hebben verdiend en met hun kennis en ervaring de discussie vooruit helpen. Heb je een MKB bedrijf, ben je Facilitair Manager, wil je graag verduurzamen, boek dan kosteloos je ticket voor deze unieke ééndaagse beurs. www.branchecontact.nl/duurzaam Uitgebreide netwerkmogelijkhedentijdens de dag en afsluitende borrel. Jij komt toch ook om te besparen voor een betere wereld. Graag tot 11 februari! Klik hier om kosteloos je toegangskaart te boeken. Meer info: 072-5207922. Adres: Hemkade 20, 1506 PR, ZaandamAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.