Bijgewerkt: 8 augustus 2022

Thema van het JCI verbindingsdiner 2016 is het Midden Oosten

Nieuws -> Informatief

Bron: CJI Amstelland
13-09-2016

De voorbereidingen voor het verbindingsdiner 2016 van (Junior Chamber International) JCI Amstelland zijn in volle gang. Nadat het diner vorig jaar een groot succes was is besloten om naar een grotere locatie te gaan. Op 24 september zal wijkcentrum ‘t Open Hof om gedoopt worden tot het Midden Oosten.

Net als vorig jaar organiseert JCI Amstelland ook dit jaar weer het Verbindingsdiner. Het evenement waarbij de verbinding in de buurt gestimuleerd wordt. Er wordt weer een kosteloos diner aangeboden, zodat men tijdens het eten elkaar weer wat beter kan leren kennen. Aangezien er vorig jaar 30 gasten waren en De Pantry toen goed vol zat, is er voor gekozen om dit jaar naar een grotere locatie te gaan. Na een goede eerdere samenwerking tijdens NL doet heeft JCI Amstelland gekozen voor het wijkcentrum ‘t Open Hof. Gelegen in de wijk Elsrijk-Oost aan de Burgemeester Haspelslaan zit het goed centraal, zodat iedere bewoner uit Amstelveen er gemakkelijk kan komen.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2015)

De leden van JCI Amstelland aan tafel op zaterdagavond 21 november 2015 tijdens het eerste Verbindingsdiner in Amstelveen


/nieuwsthumbs/jci-amstelland.png
Het Thema is Midden Oosten en er zal een menu samengesteld worden door een Syrisch echtpaar. Zij zullen ook helpen met koken en er mag door iedereen die wil meegeholpen worden. Ook zullen er een aantal vluchtelingen uitgenodigd worden om mee te eten. Alles in het teken van verbinden in de hedendaagse samenleving.

Wil je je graag opgeven voor dit evenement? Meld je dan alleen, of samen met je partner aan via http://jciamstelland.nl/maatschappelijk/verbindingsdiner . Aan het diner zijn geen kosten verbonden. De organisatie streeft naar veelzijdigheid aan deelnemers en alle inwoners uit Amstelveen zijn welkom. Woon je in Amstelveen en vind je het leuk om plaatsgenoten te leren kennen, lekker te eten en een gezellige avond te hebben, schrijf je dan voor 19 september 2016 in!

Het verbindingsdiner wordt georganiseerd en bekostigd door Junior Chamber International (JCI). JCI is een internationale vereniging van ondernemende mensen. In Nederland is JCI met 2000 leden en honderd verenigingen, die ‘kamers’ worden genoemd, actief. De leden zetten zich vrijwillig in voor een positieve verandering van de maatschappij, leren hiervan, helpen elkaar en hebben bovenal een hoop lol. Meer informatie over JCI staat op www.jciamstelland.nl , of e-mail naar mbijl@jci.nl  (Martin).Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.