Bijgewerkt: 2 december 2021

Thema-avond over autisme en pesten, of plagen

Nieuws -> Informatief

Bron: MEE Amstel en Zaan
06-05-2013

MEE Amstel en Zaan houdt op woensdag 22 mei 2013 een thema-avond over autisme en pesten, of plagen. Deze avond is bedoeld voor ouders van kinderen met autisme met normale tot hoge intelligentie in de leeftijd van 4 tot 19 jaar.

Kinderen met autisme hebben vaak moeite met het herkennen en omgaan met plagen en pesten. Hoe ga je hier als ouder mee om? Hoe kun je als ouder je kind hierin steunen?

De avond wordt ingeleid door Axel Boomgaars, GroenLinks gemeenteraadslid van de gemeente Amstelveen. Hij is de schrijver van de Nota gelijke behandeling voor de gemeente. Mirelle Valentijn van Stichting Omgaan met Pesten, moeder van een kind met autisme geeft informatie en tips. Er is ruimte voor eigen inbreng, uitwisselen van ervaringen en vragen.

De avond begint om 19.30 uur en eindigt om 21.30 uur. Vanaf 19.15 uur is de zaal open. De toegang is gratis. Locatie: Basisschool De Triangel Zeelandiahoeve 5-7 1187 KR Amstelveen  Aanmelden via PAA@meeaz.nl (graag aantal personen vermelden). MEE Amstel en Zaan is een organisatie voor mensen met een beperking, onder andere voor mensen met autisme.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS