Bijgewerkt: 23 juli 2024

Telekids Musicalschool opent weer haar deuren in Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Chantal van de Steeg
18-08-2014

De Telekids Musical school opent in september weer haar deuren in Amstelveen. In Buenting Sport aan de Acacialaan 18 wordt vanaf 13 september 2014 elke zaterdag lesgegeven. De lessen worden gegeven door opgeleide en ervaren vakdocenten. Sinds de oprichting van de Telekids Musicalschool in 2013 wordt er les gegeven aan kinderen tussen 4 en 10 jaar in 36 plaatsen door het hele land. De lesprogramma’s bestaan uit zang, dans en toneel.

Foto Amstelveen
(Foto Peter van den Berg - 2013)

Een scène uit de voorstelling 'Nooitgedachtland' ('Neverland' van auteur James Matthew Barrie) gespeeld door de leerlingen van de Telekids Musicalschool in juni 2013


Naast de voor de hand liggende musical vaardigheden, werken de leerlingen ook op breder vlak aan hun ontwikkeling. Zo worden sociale en communicatieve vaardigheden, creativiteit en zelfvertrouwen gestimuleerd. Ook aan tieners is gedacht, zij kunnen vanaf september terecht bij de RTL Talent Academy. Dit nieuwe lesprogramma sluit aan op de ontwikkeling van kinderen en tieners tussen 10 en 18 jaar. Kijk op www.telekidsmusicalschool.nl of op www.rtltalentacademy.nl voor meer informatie en inschrijven.

Telekids Musicalschool

biedt leerlingen van 4 tot en met 9 jaar, onder deskundige (vak)begeleiding, een wekelijks aanbod van musicaldisciplines. Hiermee ontwikkelen zij zich op het gebied van zang, dans en toneel, maar ook op sociaal vlak (samenwerken, naar elkaar luisteren en elkaar accepteren). De Telekids Musicalschool is een samenwerkingsverband van Stichting Kom Maar Op musicalschool en RTL Nederland.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.