Bijgewerkt: 29 november 2023

Superjuffie en SuperMees-verkiezing Amstelveen 2017

Nieuws -> Informatief

Bron: Libris Venstra
21-05-2017

Boekhandel Libris Venstra organiseert voor de derde keer de verkiezing voor de Superjuffie-/SuperMees van Amstelveen en Omstreken. Superjuffie is de hoofdpersoon in de boeken van Janneke Schotveld. Een juf die kan vliegen en dieren kan redden. Mees Kees, invalmeester uit de boeken van Mirjam Oldenhave, leert het vak en wordt daarbij geholpen door de leerlingen. Dat leidt tot hilarische situaties.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2016)

Boekverkoopster Ada Ruiter probeert de situatie te beheersen in boekhandel Venstra tijdens de Superjuffie en SuperMees verkiezing op 30 juni 2016


Kinderen die vinden, dat hun juf, of meester is te vergelijken met Superjuffie en Mees Kees kunnen haar, of hem bij Boekhandel Libris Venstra nomineren. Dat kan door de flyer in te vullen en in de winkel in te leveren, uiterlijk zondag 11 juni 2017. Een deskundige jury beoordeelt de inzendingen. Drie genomineerden juffen, of meesters krijgen uiterlijk vrijdag 16 juni 2017 bericht en worden met hun klas op donderdag 22 juni in Boekhandel Libris Venstra verwacht. Maaike Veeningen (D66) wethouder van Onderwijs, maakt bekend wie de ultieme Superjuf, of SuperMees is van 2017. Voor de juf of meester is er een mooie prijs en voor de klas een boekenpakket. Boekhandel Libris VenstraAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.