Bijgewerkt: 20 april 2024

Succesvol koken met Kragtwijk Catering!

Nieuws -> Informatief

Bron: Ondernemersvereniging Amstelveen
31-03-2015

Na het succes van de voorgaande jaren gaan we ook dit jaar weer 'Koken met Kragtwijk' op dinsdag 12 mei 2015 om 17.30 uur. Kragtwijk Catering werkt al 40 jaar met eerlijke producten en leveranciers die weten, waar ze het over hebben. Elke dag is er in de keuken volop aandacht voor het beste van het beste. Want uiteindelijk blijft goed eten vooral een kwestie van smaak.

Foto Amstelveen
(Foto OA - 2015)

Wat is er nu leuker om met verse spannende ingrediënten aan de slag te gaan om de nieuwste culinaire hapjes van Kragtwijk te bereiden?


Wat is er nu leuker om met verse spannende ingrediënten aan de slag te gaan om de nieuwste culinaire hapjes van Kragtwijk te bereiden. Onder begeleiding van de chef-kok wordt het menu doorgenomen en bereiden we de smakelijkste recepten. Wanneer de eerste hapjes klaar zijn, gaan we aan tafel om hier samen met een goed glas wijn van te proeven. De kosten bedragen € 42,50 per persoon inclusief eten en drinken. Je ontvangt achteraf een factuur. Je kunt je onderaan deze pagina aanmelden. Ondernemersvereniging Amstelveen- Culinair: een smakelijke manier van netwerken! Hier aanmelden: Kookworkshop bij Kragtwijk op 12 mei 2015.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.