Bijgewerkt: 2 december 2021

Start bouwproject Groenelaan 1 in Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: De Nijs Projectontwikkeling
01-12-2015

Vrijdag 27 november 2015 is met een feestelijke handeling de start bouw van het project Groenelaan 1 in Amstelveen gevierd. Het project is ontwikkeld door Efame B.V.  en ontworpen door Lafour en Wijk Architecten. Het bestaat uit 84 appartementen verdeeld over 2 woontorens. De 2 torens zijn met elkaar verbonden door middel van een parkeergarage op de begane grond. Op het dak van de parkeergarage wordt een daktuin aangelegd.

Foto Amstelveen
(Foto Rob Verhagen - 2015)

De heren Punt (namens Efame BV), Koens (van Altera Vastgoed) en wethouder Bot (gemeente Amstelveen) slaan samen een betonpaal in de grond tijdens de start van de bouw van het project Groenelaan 1 in Amstelveen


Tijdens de feestelijke handeling hebben Efame B.V. (een samenwerking van M.J. de Nijs Projectontwikkeling en H.A. Punt Beheer), Altera Vastgoed NV en Peter Bot (BBA) wethouder Ruimtelijke ordening van de gemeente Amstelveen, samen een paal geslagen. Wethouder Peter Bot: “Deze twee woontorens zijn een mooie aanvulling op het prachtige plan De Ontmoeting. Het gebied krijgt hierdoor nog meer de uitstraling van een woonwijk. Ik hoop binnen niet al te lange tijd het woonareaal te kunnen uitbreiden.”

Foto Amstelveen
(Bron De Nijs Projectontwikkeling - 2015)

Artist impression van de twee woontorens van het Groenelaan project


Het gehele project is verworven door vastgoedfonds Altera Vastgoed NV. Onder de projectnaam “De Orangerie” zullen de 84 appartementen in de gebouwen “Camelia” en “Oleander” en de parkeerplaatsen in de vrije sector worden verhuurd. Altera heeft al eerder het complex “De Edelstenen”  in portefeuille genomen in het naastgelegen plan “de Ontmoeting” dat door De Nijs in het voorjaar van 2014 is opgeleverd. Groenelaan 1 wordt gebouwd door Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen uit Warmenhuizen en zal naar verwachting opgeleverd worden in het eerste kwartaal van 2017. Voor meer informatie over de verhuur van de woningen kunt u terecht bij Altera Vastgoed NV (info@alteravastgoed.nl).Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS