Bijgewerkt: 22 september 2023

Start bouw Vijverpark

Nieuws -> Informatief

Bron: Proper-Stok Groep
12-12-2008

Het wordt steeds mooier in Amstelveen aan het Veendaalplein. Op maandag 15 december 2008 zal in het bijzijn van wethouder Pols, wethouder wonen, op feestelijke wijze het startschot worden gegeven voor de bouw van het Vijver- en Parkblok van het project Vijverpark!

In een groene oase aan het Veenendaalplein, vlakbij het Amstelveense Stadshart, worden twee verschillende appartementengebouwen gerealiseerd. Een kleinschalig project met unieke stedelijke voorzieningen op hoog niveau, in de nabije omgeving. De architectuur van beide appartementen loopt sterk uiteen, evenals de variatie in woningtypologieën, -oppervlaktes en -indelingen.

In het Parkblok zullen in totaal 36 appartementen worden gerealiseerd (12 huur- en 24 koopappartementen) verdeeld over 6 woonverdiepingen. De 12 huurappartementen, welke zich bevinden op de begane grond en de eerste verdieping, zullen worden afgenomen door Woongroep Holland. Woongroep Holland opereert in Amstelveen als grootste corporatie. De huurwoningen worden aangeboden via Woningnet.

Het 3 (woon)verdiepingen tellende Vijverblok biedt plaats aan 15 koopappartementen. Beide “woonblokken” beschikken over een (half) ondergrondse stallingruimte waar toekomstige bewoners hun auto veilig kunnen parkeren. In deze onderbouw bevinden zich tevens de bergingen van de bewoners. De VON prijzen variëren van € 299.000,-  tot € 599.000,-.

Kijk verder: VijverparkAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.