Bijgewerkt: 2 oktober 2022

Sportbedrijf Amstelveen start werving nieuwe directeur

Nieuws -> Informatief

Bron: Stichting Sportbedrijf Amstelveen
16-12-2013

Stichting Sportbedrijf Amstelveen ('SSA') is begonnen met de zoektocht naar de nieuwe directeur/bestuurder voor SSA. Doelstelling is om deze functie in de loop van het eerste halfjaar 2014 in te vullen. De Raad van Toezicht van het Sportbedrijf komt graag in contact met kandidaten voor deze belangrijke schakel in de Amstelveense sportwereld.

De Stichting Sportbedrijf Amstelveen (‘SSA’, www.sportbedrijfamstelveen.nl) is een onafhankelijke, niet op winst gerichte organisatie met een passie voor sport en gezondheid, die met ruim 100 enthousiaste medewerkers uitvoering geeft aan het sportbeleid van de gemeente Amstelveen onder het motto: “Amstelveen Beweegt Gezond!”. De huidige directeur Dirk Landsaat gaat na aanstelling en inwerking van de nieuwe directeur met pensioen.

Een uitgebreide beschrijving van deze uitdagende functie, alsmede de profielschets van dit “boegbeeld met een sporthart”, is te vinden op de website onder ‘vacatures’ in “Profielschets Directeur SSA” (www.sportbedrijfamstelveen.nl/vacatures.html).Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.