Bijgewerkt: 30 november 2021

Slim Verbouwen demonstratie in Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Gemeente Amstelveen
13-03-2017

Op zaterdag 25 maart 2017 organiseren de Amstelveense duurzaamheidspartners onder aanvoering van initiatiefnemer Rabobank Amstel en Vecht van 11 tot 16 uur het Slim Verbouwen demonstratie in gebouw Energiek aan de Parelvisserslaan 1. Het evenement is voor iedereen die meer wil weten over het verduurzamen van hun woning.

Inwoners die energie willen besparen en/of verbouwingsplannen hebben, krijgen informatie over duurzame en innovatieve oplossingen van ondernemers uit Amstelveen en omstreken. Installateurs, aannemers en adviseurs adviseren over zonnepanelen, vloerisolatie, warmtepompen en subsidiemogelijkheden. De Rabobank geeft financieringsadviezen en regionaal energieloket Bleeve is eveneens vertegenwoordigd voor o.a. een toelichting op subsidies voor duurzame maatregelen.Peter Bot (BBA) wethouder Duurzaamheid: 'De gemeente Amstelveen is één van de duurzaamheidspartners. Gezamenlijk willen wij Amstelveen nog duurzamer maken. Hoe meer woningbezitters hun huis verduurzamen, hoe beter het is voor de stad. Tijdens dit event krijgen Amstelveners direct advies over wat zij zelf kunnen doen om hun woning te verduurzamen. Dat juich ik als wethouder Duurzaamheid toe. Ik hoop dan ook, dat veel mensen na hun bezoek direct aan de slag gaan met slimme oplossingen voor hun eigen woning. Dus heeft u genoeg van koude voeten, tochtige ruimtes, gehorige kamers of hoge energierekeningen? Kom dan naar het event 'Slim Verbouwen' en ontdek wat de mogelijkheden voor uw huis zijn”.

De duurzaamheidpartners vormen een netwerk van Amstelveense bedrijven en organisaties die duurzaamheid omarmen. Niet alleen op het gebied van energiebesparing maar ook op het gebied van circulaire economie en het creëren van kansen voor mensen die minder makkelijk aan het werk komen. Kijk voor meer informatie op https://events.rabobank.com/amstelenvecht/slimverbouwen, of bekijk het promotiefilmpje op www.amstelveen.nl Adres: Parelvisserslaan 1 in Amstelveen. Klik op ‘Registreren’ om aan te melden voor het event. Aanmelden is mogelijk tot en met 25 maart 2017 RegistrerenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS