Bijgewerkt: 4 maart 2024

SkyTeam nodigt klanten uit om luchthaventips te delen

Nieuws -> KLM

Bron: KLM
30-11-2011

De wereldwijde luchtvaartalliantie SkyTeam viert het succes van zijn SkyTips-campagne in de feestmaand december . Klanten van over de hele wereld worden uitgenodigd om hun tips over luchthavens te delen op Facebook - en zo kans te maken op vliegtickets naar China.

Iedere maand looft een van de SkyTeam Member airlines een prijs uit voor de tip die de meeste stemmen op de Facebook-pagina van SkyTeam heeft gekregen. In december wordt de prijs aangeboden door China Southern: twee winnaars ontvangen ieder twee retourtickets vanuit de VS, Europa of Australië naar Guangzhou in China. Met deze tickets heeft de winnaar dus de kans om eind januari 2012 de traditionele Chinese nieuwjaarsvieringen bij te wonen! De tips kunnen tussen 1 en 31 december 2011 op Facebook worden geplaatst.

Marcel Wanders geeft insider tips over Amsterdam Schiphol Airport

Sinds de start van de SkyTips-wedstrijd in juni 2011 is het aantal vrienden van SkyTeam op Facebook gestegen van 1.500 naar ruim 46.000. “SkyTips is een van de vernieuwingen die we hebben ontwikkeld om de ervaring van onze klanten op luchthavens te verbeteren. De respons is geweldig”, zegt Fatima da Gloria de Sousa, Director Brand & Communications van SkyTeam.

“De SkyTeam Member airlines vliegen op honderden luchthavens over de hele wereld en tijdens de feestdagen vliegen er veel meer passagiers dan normaal naar hun familie en vrienden. In onze online wedstrijd kunnen onze klanten overal ter wereld handige tips met hun medereizigers delen om de drukte op de luchthavens te omzeilen.” Tot nu toe zijn er meer dan 800 SkyTips geplaatst.

De Facebook-wedstrijd van SkyTeam bouwt voort op de SkyTips-campagne met beroemdheden, die eerder dit jaar werd gelanceerd als onderdeel van het vernieuwde SkyTeam.com. De hoofdrolspelers in deze campagne zijn vijf bekende High Flyers van over de hele wereld die namens SkyTeam insidertips geven over enkele van ’s werelds grootste luchthavens. Iedere beroemdheid heeft een korte video opgenomen vol praktische tips en adviezen zodat passagiers hun tijd op de SkyTeam-hubs optimaal kunnen benutten.

Om deel te nemen aan de wedstrijd moeten Facebook-gebruikers naar de Facebook-pagina van SkyTeam gaan en op ‘Vind ik leuk’ en het pictogram SkyTips klikken. Klanten kunnen hier een onbeperkt aantal tips plaatsen. De tip met de meeste stemmen wint de wedstrijd. Meer informatie over de voorwaarden is te vinden op de Facebook-pagina van SkyTeam. De prijs voor januari wordt op 2 januari 2012 bekendgemaakt.

Op SkyTeam.com en YouTube zijn de SkyTips van de volgende beroemde gasten van SkyTeam te vinden: Marcel Wanders, ontwerper – Amsterdam Schiphol, Ben Fogle, avonturier – Atlanta Hartsfield Jackson, Pam Ann, airhostess van de sterren – London Heathrow, Antoine de Caunes, acteur – Parijs Charles de Gaulle, Richard Chai, modeontwerper – Seoul Incheon.  Kijk ook op: www.skyteam.com / www.facebook.com/skyteam / www.youtube.com/user/skyteamAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.