Bijgewerkt: 18 mei 2024

Schipholfonds steunt museum

Nieuws -> Informatief

Bron: Amstelveens Weekblad
10-01-2007

Stichting Museum Jan van der Togt in Amstelveen behoren tot de 21 instellingen die een donatie van meer dan 2.500 euro uit het Schipholfonds krijgen. Het bestuur van het Schipholfonds heeft dat bekend gemaakt na bespreking van de aanvragen die in het vierde kwartaal van 2006 zijn binnengekomen.

Andere instellingen uit de regio die een bedrag boven de 2.500 euro zijn toegekend, zijn Muziekvereniging Tavenu uit De Kwakel en gymnastiekvereniging VDO uit Uithoorn en de historische vereniging De Proosdijlanden uit Mijdrecht. De hoogte van deze donaties zijn nog niet bekend gemaakt.

Dat gebeurt bij de uitreiking op vrijdag 12 januari 2007 in het gebouw van de Dutch Dakota Association op Schiphol.. Het Schipholfonds keert vier maal per jaar geldbedragen uit aan projecten in de omgeving van Schiphol die van maatschappelijk, cultureel of sportief belang zijn. Instellingen die in het eerste kwartaal van 2007 voor een donatie in aanmerking willen komen, moeten hun aanvraag voor 1 februari indienen.


 Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.