Bijgewerkt: 6 oktober 2022

SamenLoop Amstelveen: bijna 50.000 euro voor kankerbestrijding

Nieuws -> Informatief

Bron: Barbara Hellendoorn
08-06-2009


Afgelopen zondagmiddag op 7 juni 2009 om kwart over drie heeft de voltallige commissie van SamenLoop voor Hoop Amstelveen een cheque van 49.505 euro aan KWF Kankerbestrijding overhandigd.

Samenloop Amstelveen
(Samenloop Amstelveen - 2009)

SamenLopers voor hoop


Dat bijzondere moment vormde de afsluiting van een indrukwekkend 24-uurs evenement in het Amsterdamse Bos op het terrein De Arena. Een evenement waarbij iets meer dan 30 teams van in totaal bijna 500 deelnemers constant rondjes rondom het veld liepen en tegelijkertijd op allerlei ludieke manieren geld inzamelden, waarbij maar liefst 180 mensen op (of naast) een van de podia optraden, waarbij bezoekers en hun kinderen zich geen minuut hebben verveeld, waarbij gelachen en gehuild kon worden en de weergoden De SamenLoop tot op de laatste minuut van de 24 uur gunstig gezind waren : kortom, een zeer geslaagde SamenLoop voor Hoop.

Samenloop Amstelveen
(Samenloop Amstelveen - 2009)

Het SamenLoop team van Amstelveen


Op 6 andere plaatsen in Nederland werd afgelopen weekend ook een SamenLoop voor Hoop georganiseerd, in totaal werd een bederag van meer dan € 500.000,- opgebracht voor kankeronderzoek. De organisatoren van de SamenLoop voor Hoop (vrijwilligers uit Amstelveen) hopen met deze eerste SamenLoop in Amstelveen een zaadje geplant te hebben, en dat er andere mensen opstaan die (een) volgend jaar het stokje van hen over willen nemen en opnieuw een SamenLoop willen organiseren.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.