Bijgewerkt: 27 september 2023

Rrrollend Foodtruck Festival 2017 in Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: We Love Festivals
01-06-2017

Van 7 t/m 9 juli 2017 komt Rrrollend Foodtruck Festival naar Amstelveen op het Handelsplein! Laat jezelf drie dagen lang verrassen door bijzondere gerechten, lokaal muzikaal talent en heerlijke blues, of een lounge DJ met fijne deuntjes. Maar ook voor onze kleinste vriendjes is er genoeg te doen! Schminken, kindertheater of knutselen ook dit kan allemaal bij Rrrollend Amstelveen.

Kortom; Heerlijk genieten van het zonnetje onder het genot van speciaal bieren/ wijnen, food en een heerlijke vibe! Kijk voor alle andere steden en data op onze vernieuwde website www.rrrollend.nl of volg ons op Facebook voor de laatste informatie!Rrrollend Foodtruckfestivals is het meest knusse foodtruckfestival, dat georganiseerd wordt op de gezelligste pleinen in steden door heel Nederland! Rrrollend is een gratis foodfestival voor iedereen die van gezelligheid, een hapje, drankje én vermaak houdt. Bezoekers worden naast verrassende gerechten vermaakt door lokaal talent, dat met hun band heerlijke blues speelt, een lounge DJ die fijne beats draait en voor de kids is er ruimte om te knutselen, te genieten van kindertheater, of zich te laten schminken.

In 2014 is Rrrollend begonnen met 3 evenementen, in 2015 waren dit 14 steden en in 2016 zijn er 24 festivals georganiseerd door heel Nederland. Daarmee is Rrrollend de grootste organisator van foodtruck festivals. In 2017 rollen wij vanaf mei tot september weer door heel Nederland.Neem je vrienden, familie en schoonmoeder mee, kom proeven en geniet van Rrrollend!Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.