Bijgewerkt: 4 december 2021

Rotaryclub Amstelveen Nieuwer-Amstel maakte tuin Brentano lenteklaar

Nieuws -> Informatief

Bron: Rotaryclub Amstelveen Nieuwer-Amstel
12-03-2018

Op zaterdag 10 maart 2018 hebben leden van Rotaryclub Amstelveen Nieuwer-Amstel in het kader van NLdoet met veel plezier als vrijwilligers hun handen uit de mouwen gestoken om de tuin bij Brentano verzorgingshuis Klaasje Zevenster, Klaasje Zevensterstraat 103, Amstelveen, lenteklaar te maken. Sinds december 2017 beschikt Klaasje Zevenster over een nieuw gebouw en is er een mooie binnentuin aangelegd. In deze binnentuin moesten verschillende werkzaamheden worden gedaan om de tuin voor de bewoners geschikt te maken.

Foto Amstelveen
(Foto Annette van Waaijen - 2018)

Leden van Rotaryclub Amstelveen Nieuwer-Amstel in het kader van NLdoet maken de tuin van Brentano lenteklaar


Alle tuinmeubelen zijn schoongemaakt. Na het schoonmaken zijn de tafels en stoelen op verschillende plaatsen in de binnentuin neergezet, zodat de bewoners op de eerste mooie lentedag in de tuin kunnen genieten. Niet alleen van de zon, maar ook van de vrolijk gekleurde potten en bakken die door de vrijwilligers met fleurige violen zijn gevuld en die in de binnentuin en bij de ingang van het restaurant hun plek hebben gevonden.

Brentano: met bijna 600 medewerkers en ruim 300 vrijwilligers bieden wij dagelijks verzorging, verpleging, diensten en services aan zo’n 700 cliënten. Dit doen we bij mensen thuis en bij cliënten die ‘beschut’ wonen in een van onze woonzorgcentra. Wij hechten aan de menselijke maat en werken daarom met voldoende mensen in kleine teams.

We zijn gericht op de wensen van onze cliënten, op aandacht, tijd en praktische mogelijkheden. Brentano is ruim 40 jaar actief in Amstelveen,  maar onze ervaring in de zorg aan senioren gaat terug tot 1825. In dat jaar opende het eerste Oudemannenhuis van Stichting Brentano’s Steun des Ouderdoms de deuren aan de Amsterdamse Herengracht.

Met vriendelijke groet, Annette van Waaijen, Rotaryclub Amstelveen Nieuwer-Amstel



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.