Bijgewerkt: 27 november 2021

Ron Wunderink signeert zijn boek bij Libris Venstra

Nieuws -> Informatief

Bron: Libris Venstra
09-03-2019

Op 28 februari 2019 verscheen bij uitgeverij Balans het boek 'Met KLM de wereld rond – een eeuw Flying Dutchman' van Ron Wunderink. Op zaterdag 16 maart komt Ron naar Libris Venstra om zijn boek te signeren. De KLM bestaat op 7 oktober 2019 100 jaar. Een internationaal gerenommeerd merk en een van de grootste Nederlandse werkgevers, door zijn groei en ontwikkeling in de afgelopen eeuw medebepalend voor de wetgeving betreffende het vliegverkeer. Hoe heeft de KLM zich een eeuw lang weten te handhaven aan de top van de burgerluchtvaart terwijl de concurrentie steeds feller werd? Welke mensen gaven vorm en inhoud aan de ontwikkelingen van de KLM?

Foto Amstelveen
(Foto Thesi Geesink - 2018)

Ron Wunderink


Ron Wunderink volgt in zijn boek de hoofdrolspelers. Met de verhalen van piloten, stewardessen, grondpersoneel en de mensen aan de top beleven we de spanningen, tegenslagen, avonturen en de nimmer aflatende ambitie om de wereld te veroveren. Wunderink heeft acht van de twaalf president-directeuren van nabij meegemaakt en had inzage in vele persoonlijke archieven. Zo wist hij een fascinerende biografie te schrijven over honderd jaar KLM die leest als een roman en uitermate actueel. Ron Wunderink werkte 43 jaar voor KLM, waarvan de laatste 22 jaar als senior vice president Corporate Communications. De heer Wunderink is Ereburger van Amstelveen!

Datum: zaterdag 16 maart 2019. Tijd: 14.30 -15.30 uur. Locatie: Boekhandel Libris Venstra. Stadsplein 102A, 1181 ZM Amstelveen. Toegang: gratis. Aanmelden: via info@venstra.nl  of 020-6419880, niet verplicht maar wel praktisch.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS