Bijgewerkt: 18 juni 2024

Regus opent eerste Business Centre in Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Reinier Hillen
05-08-2009

Burgemeester van Zanen: “Aanwinst voor Amstelveense bedrijvigheid”

Regus, wereldmarktleider op het gebied van flexibele werkplekoplossingen, opent op 8 september 2009 haar eerste business centre in Amstelveen aan de Laan van Kronenburg 2. De opening volgt vier dagen na de opening van een nieuw Regus business centre in Zeist. Eduard Schaepman, CEO Regus Benelux, ziet zijn business groeien: “Veel organisaties willen op dit moment in staat zijn snel te reageren op groei of krimp van de business. Daarom groeit de vraag naar flexibiliteit sterk. Dat heeft ook betrekking op hun kantoorruimte.”

Regus Amstelveen
(Regus - 2009)

Het Business Centre van Regus in Amstelveen


Burgemeester: “Aanwinst voor Amstelveen”

De Amstelveense burgemeester Jan van Zanen opent het business centre officieel en vindt de komst van Regus een goed teken: “De laatste jaren vestigen steeds meer grote bedrijven zich in Amstelveen. Dat is erg belangrijk voor onze stad en een bewijs van de groei van Amstelveen als werkstad. Het Regus business centre past hier perfect tussen en is een directe aanwinst voor Amstelveen en zijn ondernemers.”

Meer nieuwe locaties

Schaepman: “We verwachten veel van de locatie in Amstelveen. Het is makkelijk te bereiken voor ondernemers uit Amsterdam en omgeving, en een goed alternatief voor mensen uit de regio die bijvoorbeeld in Den Haag werken en daar niet fysiek aanwezig hoeven te zijn.

Met moderne vergaderzalen en videoconferencing faciliteiten is het centre ingericht om de efficiëntie en het gebruikersgemak te optimaliseren. Wij merken ook een groeiende interesse bij ZZP’ers, parttimers en freelancers. Na de openingen in Zeist en Amstelveen beschikken wij over 48 centres in de Benelux. Wij verwachten voor het einde van het jaar zelfs de 60 locaties te passeren.”

Over Regus

Regus is wereldmarktleider op het gebied van flexibele werkplekoplossingen. Regus beschikt over producten en diensten, die uiteenlopen van volledig ingerichte kantoorruimtes tot professionele vergaderruimten, business lounges en het grootste netwerk van studio’s voor videoconferentie.

Regus biedt een nieuwe manier van werken aan, of dit nu van thuis uit, onderweg of vanuit een kantoor is. Naast klanten als Google, GlaxoSmithKline en Nokia bedient Regus duizend groeiende kleine en middelgrote ondernemingen, die hun kantoor- en werkplekbehoeften uitbesteden aan Regus.

Daardoor kunnen zij zich focussen op hun core business. Meer dan 400.000 klanten profiteren elke dag van de faciliteiten die Regus aanbiedt op 1.000 locaties, in 450 steden in 75 landen, waarvan 35 locaties in Nederland. Het stelt individuen en ondernemingen in staat om te werken waar, hoe en wanneer zij dat willen. www.regus.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.