Bijgewerkt: 29 maart 2024

Rabobank verhuist Van der Hooplaan naar de Van Heuven Goedhartlaan

Nieuws -> Informatief

Bron: Rabobank Amstel en Vecht
08-07-2019

Op 1 september 2019 verhuist het team adviseurs van de van Rabobank Amstel en Vecht naar de nieuwe locatie aan de Van Heuven Goedhartlaan 7 nabij het Stadshart Amstelveen. Alle automaten, zoals de geld- en sealbag-automaat, blijven op de Van der Hooplaan achter. Voor klanten die geld willen opnemen of ondernemers die geld willen afstorten, verandert er niets. Voor service en financieel advies is de klant welkom op de nieuwe locatie.



Marcel Ruikers, manager Financieel Advies van Rabobank Amstel en Vecht, licht het belang van de verhuizing toe: 'Met het onder één dak samenvoegen van alle adviesdiensten kunnen we klanten nog beter helpen met vragen die ze ons stellen. Het pand waar we nu de laatste hand aan leggen is niet alleen centraal gelegen op loopafstand van het Stadshart en OV, maar ook comfortabel ingericht en voorzien van genoeg spreekkamers.'

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2019)

Het hoofdkantoor van Rabobank Amstel en Vecht aan de Van Heuven Goedhartlaan 7 in Amstelveen


De openingstijden van financieel adviescentrum aan de Van Heuven Goedhartlaan 7 blijven hetzelfde. Voor een afspraak kunt u altijd terecht, binnen of buiten openingstijden. Kijk op onze website voor de meest actuele informatie.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.