Bijgewerkt: 3 december 2023

RTV Amstelveen zoekt vrijwilligers

Nieuws -> Informatief

Bron: Lex Sternfeld
25-08-2011

Amstelveners krijgen kans om media-ervaring op te doen

Bent u toe aan een nieuwe uitdaging? NieuwsRadio Amstelveen, het vijfdaagse live programma van RTV Amstelveen, biedt vrijwilligers de mogelijkheid om op de radio een rubriek te verzorgen over favoriete onderwerpen. Is niet nodig om naar de studio te komen. Bijdrage aan uitzending kan telefonisch (minimaal 2 keer per maand) plaatsvinden.

studio Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2011)

In de radiostudio


Ook  Amstelveners (m/v) met belangstelling voor redactiewerk zijn van harte welkom om te reageren. Deze functie bestaat uit onderwerpen bedenken en voorbereiden, contacten leggen met gasten en inplannen voor het programma. Lijkt het u leuk om de activiteitenagenda samen te stellen en zelf op de radio voor te lezen?

NieuwsRadio Amstelveen is een jong programma, dat Amstelveners in de gelegenheid stelt om media-ervaring op te doen. Ervaring niet vereist, wel enthousiasme en inzet. Leeftijd niet van belang.

NieuwsRadio Amstelveen beschikt over vele vaste correspondenten die vanuit hun hobby, of werk de luisteraars informeren. Regelmatig worden (on)bekende Amstelveners geïnterviewd. Het programma spreekt een breed publiek aan, van jong tot oud. Voor meer informatie bel met Lex Sternfeld op 06 11 11 8245 of mail naar lex@rtvamstelveen.nl

NieuwsRadio Amstelveen, elke werkdag 08.00-10.00 en 16.00-18.00 uur. Uitzending op de kabel 102.8 MHz, in de ether 107.2 FM en livestream via internetAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.