Bijgewerkt: 16 april 2024

RTV Amstelveen geheel vernieuwd

Nieuws -> Informatief

Bron: RTV-Amstelveen
20-09-2013

Ziggo TV kanaal 42 * RTVAmstelveen.nl * Radio 107.2 FM RTV Amstelveen geheel vernieuwd, vijf keer per week dagelijks TV journaal

Totaal lokaal het is zover. RTV Amstelveen is er klaar voor. Op maandag 30 september 2013 start de Amstelveense omroep met een dagelijks televisie journaal. De Amstelvener zal vijf keer per week op de hoogte worden gebracht van het laatste nieuws uit Amstelveen en omstreken.

Met nieuwe presentatoren en presentatrices zet RTVA zich geheel vernieuwd in de markt. Een nieuw begin, met vooral veel nieuws voor de inwoners. Programmering RTVA is al geruime tijd hard aan het werk met alle voorbereidingen die nodig zijn voor de uitbreiding. De omroep houdt de Amstelveners graag op de hoogte van wat er speelt in hun gemeente. In de loop van het jaar komt RTVA met een geheel nieuwe programmering op Ziggo kanaal 42. Zo zijn politiek, business, sport en cultuur zomaar wat thema’s waar RTVA op tv actueel op in zal spelen.

rtv Amstelveen
(Bron RTV-Amstelveen - 2013)

Het nieuwe logo van RTV-Amstelveen. Het is geen RTV Delta, maar RTV-Amstelveen


Ook is er achter de schermen veel werk verzet voor de nieuwe huisstijl met o.a. een geheel vernieuwde website en app. De interne organisatie is opnieuw ingericht en verschillende gloednieuwe radioprogramma’s voor 107.2 FM zijn in voorbereiding. De omroep werkt vooral met vrijwilligers en stagiairs, naast enige professionals. Nieuwe vrijwilligers zijn altijd van harte welkom.

RTVA Als lokaal televisie- en radiostation houdt RTVA de inwoners van Amstelveen op de hoogte van het nieuws en de gebeurtenissen uit de gemeente. Amstelveen is met ruim 84.000 inwoners de eerste grote en direct aangrenzende stad naast Amsterdam. Met Aalsmeer, Uithoorn en Ouder-Amstel komt het aantal inwoners in de regio Amstelland in de buurt van het dubbele, circa 156.000 inwoners. RTVA heeft de ambitie om het tv-signaal in de nabije toekomst in geheel Amstelland door te voeren, om zo meer mensen van nieuws te voorzien.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.