Bijgewerkt: 5 oktober 2022

Prof. Theo Schuyt is de spreker op de Vrijwilligersborrel in Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Amstelveenvoorelkaar
05-01-2017

Op maandag 16 januari 2017 van 18.30 - 21.00 organiseert Amstelveenvoorelkaar in samenwerking met de Lionsclub Mingle Amstelveen een Vrijwilligersborrel met soep en brood. Een avond vol inspirerende verhalen en ontmoeting voor en door vrijwilligers. De avond vindt plaats in Sport- en Partycentrum de Kegel, Bovenkerkerweg 81, Amstelveen. Ook inwoners van Amstelveen die (nog) geen vrijwilligerswerk doen zijn van harte welkom!

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2012)

Prof. dr. Theo Schuyt hoogleraar Filantropische Studie op de VU en bestuurslid van Stichting Amstelveen Fonds spreekt hier op 29 oktober 2012 bij de Rabobank Amstel en Vecht in Amstelveen (archieffoto)


Theo Schuyt, de spreker van de avond is hoogleraar filantropie. Hij plaatst vrijwilligerswerk en de aanpak van Amstelveenvoorelkaar in een breder perspectief. Ook vertelt hij over zijn eigen ervaringen als vrijwilliger. Voorafgaand aan het programma kan er worden gebowld. De avond wordt afgesloten met een borrel, waar vrijwilligers en organisaties elkaar kunnen ontmoeten en hun ervaringen kunnen delen. Aanmelden via info@amstelveenvoorelkaar.nl. Kijk voor meer informatie op  www.amstelveenvoorelkaar.nl/vrijwilligersborrel

Amtelveenvoorelkaar.nl is de online marktplaats voor vrijwillige hulp in Amstelveen. Amstelveenvoorelkaar is een initiatief van verschillende maatschappelijke organisaties uit Amstelveen en wordt onder leiding van de vrijwilligerscentrale Amstelland uitgevoerd in opdracht van de gemeente Amstelveen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.