Bijgewerkt: 2 oktober 2022

Pretpiste verhuist naar de Burg. Haspelslaan

Nieuws -> Informatief

Bron: Loes Boerema
22-03-2015

Met ingang van 2 april 2015 verhuist Circusschool Pretpiste uit de gymzaal aan de Lindenlaan naar de gerenoveerde gymzaal bij de 1e Montessorischool in Amstelveen, aan de Burg. Haspelslaan 137a in Amstelveen. Dit viert Pretpiste op de jaarlijkse Wereld Circus-dag, op 18 april 2015, met een feestelijk programma tussen 15.00 uur en 21.00 uur. KOMT DAT ZIEN!

’s Middags van 15.00-16.30 uur zijn er workshops voor kinderen (7-12 jaar) die ook een keer artiest willen zijn, is er via het plein voor V&D een opmerkelijke éénwielertocht van de oude naar de nieuwe locatie, en is er een picknick en reünie voor de artiesten en oud-artiesten, ouders en vrienden.

Foto Amstelveen
(Foto Pretpiste - 2014)

Acrobaatjes bij Pretpiste


’s Avonds om 19.30 uur is de officiële opening in het bijzijn van diverse genodigden in een vorm die bij circus past! Komt dat zien! Het voor de gymzaal nieuw ingerichte terrein biedt als circuspiste het decor voor de voorstelling voor oa een show door eigen – en gastartiesten met verrassende en spectaculaire acts. Belangstellenden zijn van harte welkom. Toegang is gratis, een bijdrage is welkom maar vrijwillig.

Deelname aan de workshops van 15.00-16.30 uur kost 5 euro p.p. Let op: vol=vol! Aanmelding bij voorkeur vooraf via info@pretpiste.nl. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging. Pretpiste biedt al ruim 12 jaar een breed scala aan circusactiviteiten voor jongens en meisjes van 6 tot 16 jaar: workshops, feestjes, basislessen en training voor gevorderde artiesten die  meer in hun mars hebben. Daarnaast krijgen de deelnemers gelegenheid mee te doen aan voorstellingen en festivals. Zie voor het actuele lesprogramma en de activiteiten  www.pretpiste.nl . Instroom van nieuwe deelnemers is het hele jaar (in overleg) mogelijk. Aanvragen voor workshops en voorstellingen kunt u richten tot info@pretpiste.nl.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.