Bijgewerkt: 21 juni 2024

Postkantoor Middenhoven van de hand

Nieuws -> Informatief

Bron: Amstelveens Nieuwsblad
27-10-2005

Postkantoor Brink in winkelcentrum Middenhoven dat met sluiting wordt bedreigd zal mogelijk een nieuwe eigenaar krijgen.

Dat meldt Postkantoren BV naar aanleiding van vragen van deze krant. „Wij hebben de intentie om dit postkantoor onder te brengen bij een ondernemer. Daartoe vinden momenteel verkennende gesprekken plaats met geïnteresseerde kandidaten," meldt woordvoerder Floris Sterk.

Over een termijn waarop een eventuele overname zal plaatsvinden kan Postkantoren BV nog niets zeggen. „Dat hangt met name af van het moment waarop wij erin geslaagd zullen zijn met een geschikte ondernemer tot zakendoen te komen," aldus Sterk.

Postkantoren BV wil het assortiment van het huidige kantoor aan Brink voor het allergrootste deel behouden en om zodoende Amstelveen Zuid te bedienen. De huidige vestiging blijft voorlopig nog „in de lucht". „Vanaf het moment dat beide partijen akkoord zijn en hun handtekening onder een contract hebben gezet, duurt het nog plusminus drie maanden voordat een nieuw Postkantoor bij een ondernemer ook daadwerkelijk is gerealiseerd.

(AG)Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.