Bijgewerkt: 18 april 2024

Ponymanege Equito houdt de open dag van 2015

Nieuws -> Informatief

Bron: Maaike van Rijn
16-05-2015

Ponymanege Equito houdt op zondag 31 mei 2015 van 11.00 tot 17.00 uur haar jaarlijkse open dag. Het thema is 'Beroemde paarden'. Kom kijken naar onze spectaculaire shows en leuke ponyspelletjes! Bezoekers kunnen zelf aan allerlei activiteiten deelnemen. Iedereen is welkom en de toegang is gratis.

Wie droomt er niet van om beroemd te zijn? Onze pony’s en ruiters in ieder geval wel! Daarom kruipen ze op deze dag in de huid van hun beroemde helden! Al bij de opening zullen de glorieuze tijden van Anky en Bonfire herleven. Maar ook Witje komt langs: Pippi Langkous, meneer Nielson en hun vrienden halen doldwaze kunsten uit op Witjes rug! Beleef een ponytraining van Amy op Heartland.

Foto Amstelveen
(Bron Ponymanege Equito - 2014)

Dumboshow tijdens de open dag 2014 bij Ponymanege Equito


Kijk, hoe ondeugend Rakker is en natuurlijk wil Streep racen! Ontmoet “Slimme Hans” en geniet van onze Andalusische pony’s met hun klassieke dressuur. Net als op Jumping Amsterdam zal het relaisspringen voor spanning en sensatie zorgen! Al deze supersterren dromen van heel veel publiek! Bovendien kunnen alle bezoekers stemmen op de Beroemdste Pony van Equito!

Bij het ponyspelletjestoernooi strijden twee ruiterteams tegen elkaar voor eeuwige roem en om de felbegeerde Equito Wisselbokaal. Uiteraard kunnen zij wel wat aanmoediging gebruiken! Maar bezoekers kunnen ook zelf aan de slag: ponyspeurquiz, voltigeles op de ton, sponsorloterij, kleurplatenwedstrijd en nog veel meer! Kinderen kunnen onder begeleiding een rondje stappen op één van de pony’s. Er is een kraam met 2e hands ruiterspullen, waarvan de opbrengsten ten goede komen aan Brooke Hospital for Animals.

Ponymanege Equito is te vinden aan de Kalfjeslaan 49 in Amstelveen. De manege ligt net ten zuiden van het Amstelpark, waar de Kalfjeslaan uitkomt op de Amsteldijk-Noord. Een routekaartje kunt u vinden op onze website: www.equito.nl. Hier vindt u ook de laatste nieuwtjes over de open dag en zal binnenkort het programma worden geplaatst. Adres: Ponymanege Equito Kalfjeslaan 49 1183 TA Amstelveen www.equito.nl



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.