Bijgewerkt: 2 december 2021

Ponymanege Equito bestaat 10 jaar

Nieuws -> Informatief

Bron: Maaike van Rijn
14-05-2013

De Amstelveense Ponymanege Equito viert op zondag 26 mei 2013 haar 10-jarig bestaan met een wervelende Open Dag van 11:00 tot 17:00 uur. Het thema is 'Back to the future'. Met prachtige shows en spannende ponyspelletjes blikken onze ruiters terug op tien jaar ponyplezier, maar werpen we ook een blik in de toekomst.

equito Amstelveen
(Bron M. van Rijn - 2012)

Het logo van Ponymanege Equito


De internationale topvoltigeurs Carola en Esther Sneekes zullen onze nieuwe overdekte rijbaan openen. Bezoekers kunnen genieten van alle shows en kunnen ook zelf aan diverse activiteiten deelnemen. Iedereen is welkom en de toegang is gratis.

We laten hoogtepunten van eerdere open dagen zien, maar natuurlijk wel in een nieuwe jasje: Zo is er een rassen defilé, waarin alle pony’s van Equito in het zonnetje worden gezet. We gaan terug in de tijd met een spectaculaire riddershow, in onze reis om de wereld komen we westernruiters en Indiase prinsessen tegen. De Haflingers nemen je mee naar hun land van oorsprong: Oostenrijk. Onze circuspony’s Ukkie en Balou hebben samen met onze jeugdige clowns een nieuwe act ingestudeerd.

equito Amstelveen
(Foto N. Heidinga - 2012)

Ridders te paard bij Ponymanege Equito


Natuurlijk mag een prachtige carrouselproef met maar liefst twaalf pony’s niet ontbreken. Het Equito-voltigeteam geeft een adembenemende show, die mag je niet missen! We werpen een blik in de toekomst met de finale van onze springtalentenwedstrijd. Jonge ruiters laten hun kunde zien in het ponyspelletjestoernooi met o.a. ponyvoetbal.

Onze nieuwe overdekte rijbaan met een speciaal dak van schaduwdoek zal feestelijk worden geopend door de internationale topvoltigeurs Esther en Carola Sneekes! Met hun demonstratie willen ze kinderen enthousiast maken voor deze tak van paardensport. Bezoekers kunnen ook zelf aan de slag met bijvoorbeeld hoefijzerwerpen en ringsteken. Kinderen kunnen een rondje stappen op de pony.


Grotere kaart weergeven Ponymanege Equito aan de Kalfjeslaan 49 1183 TA Amstelveen

Ponymanege Equito is te vinden aan de Kalfjeslaan 49 1183 TA Amstelveen. De manege ligt net ten zuiden van het Amstelpark, waar de Kalfjeslaan uitkomt op de Amsteldijk-Noord. Een routekaartje kunt u vinden op onze website: www.equito.nl. Hier vindt u ook de laatste nieuwtjes over de open dag en het uitgebreide programma.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS